Runtastic Leg Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.

Bölgesel egzersizler yapmayı tercih ediyorsanız veya her ayrı bölge için uzman seviyesinde özel programlar ile spor yapmaktan yanaysanız Runtastic Leg Trainer hoşunuza gidecektir. Mobil cihazlar için çıkarmış oldukları spor uygulamaları ile senelerdir isim yapan Runtastic bu kez etkin bacak egzersizleri için karşınıza modern ve başarılı spor programları çıkartıyor.

Seviyelere göre farklı hareketlerin olduğu uygulama size programlar çizebildiği gibi herhangi bir yardımcı egzersiz aletine de ihtiyaç duymadan efor sarfedebileceğiniz birçok hareket öneriyor. Fotoğraflı ve videolu anlatımı da olan bu uygulama, internet bağlantınız olduğu sürece bu videoları indirmenizi sağlıyor ve aksi takdirde cihazınızda gereksiz bir yer de kaplamıyor.

Profesyonel önerilerle spor yapabileceğiniz bu uygulama Android tablet ve telefon için kusursuz bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedeflerken bu konuda oldukça iddialı bir izlenim de bırakmayı başarıyor. Ücretsiz olan Runtastic Leg Trainer spor yapmayı sevenler için hazırlanmış güzel bir çalışma.

Alper Çetiner

Runtastic Leg Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.

Bölgesel egzersiz programlarına daha yatkınsanız bu iş için tasarlanmış başarılı bir mobil uygulama denemek istemez misiniz? Runtastic Leg Trainer amatörden profesyonele herkesin hoşuna gidebilecek bir spor uygulaması. Senelerdir yapmış olduğu işlerle büyük beğeni toplayan Runtastic, bu tecrübesini bu iOS uygulaması aracılığıyla bacak egzersizleri yapmak isteyenlere aktarıyor.

Sıfırdan da başlasanız, tecrübeniz de olsa bu uygulama size uygun 50 farklı egzersiz planı oluşturma kapasitesine sahip. Kolaydan zora giden bu çalışma şekilleri içerisinde en güzel olan kısım ise herhangi yardımcı bir alet bulundurma zorunluğu olmadan yapılabilen programların bulunması. Hem fotoğraflarla hem de videolarla anlatılan egzersizler için video içeriklerini birer birer indirmeniz gerekiyor, ancak bu durum uygulamanın cihazınızda daha az yer kaplamasında yardımcı oluyor.

Profesyonel sporculardan gelen öneriler eşliğinde spor yapmanızı sağlayan bu egzersiz uygulaması iPhone ve iPad cihazlarında sorunsuz bir şekilde çalışan ve senelerdir bu konsept ile çalışan bir üreticinin ürünü. Spor yapmayı seviyorsanız bu uygulamaya bayılacaksınız.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runtastic Butt Trainer

    Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.
  • Runtastic Results Training

    Runtastic Results Training uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Personal Trainer

    Personal Trainer, spor salonlarına gitmeden evde akıllı telefon ya da tabletiniz sayesinde spor yapmanızı sağlayan yararlı bir Android egzersiz uygulaması.
  • FitStar Personal Trainer

    FitStar Personal Trainer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Runtastic

    Runtastic adlı Android uygulaması GPS verilerinizi kullanarak yaptığınız koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktiviteleriyle ilgili sizlere koçluk yapıyor.
  • Runtastic Me

    Runtastic Me tamamen ücretsiz olarak deneyebileceğiniz kapsamlı bir egzersiz takip uygulamasıdır.
  • Runtastic Push-Ups

    Bu kapsamlı şınav çekme uygulaması ile ev ortamında spor yapabilir ve fiziksel yapınızı destekleyebilirsiniz.
  • Sworkit Personal Trainer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz egzersiz uygulamasıdır.