Runtastic Libra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Runtastic Libra, Android cihazlarınız ile kilo kontrolü yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir sağlık uygulaması.

Runtastic Libra, kilo kontrol ve takibini mobil cihazları üzerinden gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar için Runstastic tarafından geliştirilen bir kilo takibi uygulaması.

Eğer ideal kilonuzda değilseniz, bu uygulamayı kullanarak sağlıklı ve doğru yöntemler ile ideal kilonuza erişebiliyorsunuz. Elbette uygulama size direkt olarak kilo verdirmiyor. Fakat sunmuş olduğu bilgiler ve yöntemler ile rahat bir şekilde ideal kilonuza ulaşmanızda yardımcı oluyor.

Sağlık ve spor uygulamaları kategorisinde sahip olduğu popüler uygulamalar ile meşhur olan Runtastic'in en yeni uygulaması Libra, kilo takibi ve kontrol konusunda kullanabileceğiniz en iyi uygulamlardan bir tanesi.

Kilonuz ile birlikte vücunuzun yağ ve kas oranlarını da gösteren uygulama, sağlıklı yöntemler ile hayalinizdeki vücuda kavuşmak için kullanabileceğiniz güzel bir uygulama diyebilirim. Pek çok avantajı ve yararı olan Runtastic Libra'ya kilo değerinizi girdikten sonra ölçümleriniz Runstastic hesabınız ile entegre ediliyor ve diğer Runtastic uygulamalarını kullanıyor iseniz gerekli eşlemeler gerçekleştiriliyor.

Oldukça detaylı bir uygulama olan Runtastic Libra, kilo kaybetmek isteyen, yağlarını eritmek isteyen yada kas ağırlığını arttırmak isteyenler tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Uygulamanın Özellikleri:

  • Kilo, yağ oranı, kemik ağırlığı, kas ağırlığı ve su oranı gibi bilgileri görüntüleme
  • Günlük almanız gereken kalori miktarı hesabı
  • Hedef belirleme
  • Kablosuz veri transferi
  • Önemli vücut bilgilerinizi öğrenme

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama kilo kaybetmenize yardımcı olacağı gibi pek çok gerekli bilgiyi de öğrenmenizi sağlıyor. Böylece sağlıklı yaşam hakkında bilmediğiniz pek çok gerçeği de öğrenerek çevrenizdeki kişiler ile paylaşabiliyorsunuz. Avrupa'da bir süredir oldukça popüler olan bu uygulamalar, son zamanlarda ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Kilo kaybederek ideal vücudunuza kavuşmak istiyorsanız Runtastic Libra'yı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Runtastic Libra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Runtastic Libra, iPhone ve iPad sahiplerinin cihazları üzerinden düzenli olarak kilo takibi yapmasını ve böylece kilo vermesini sağlayan yararlı bir sağlık uygulaması.

Uygulama marketlerinde bulunan popüler sağlık ve spor uygulamalarının sahibi Runtastic firması tarafından çıkarılan en son uygulama Runstastic Libra, iOS kullanıcılarının ideal kilolarına kavuşmaları için gerekli yardımı sağlıyor. Kilo değerinizi girdikten sonra bir profile sahip olacağınız uygulama diğer Runtastic uygulamaları ile de senkronize olarak, diğer uygulamaları kullanmanız durumunda verilerinize kolayca erişmenizi sağlıyor.

Kendi kilonuzu girdikten sonra uygulama olmanız gereken ideal kilonuzu belirliyor ve bu kiloya ulaşabilmeniz için gerekli yardımı size sağlıyor. Teşvik edici bir uygulama olan Runtastic Libra üzerinde kendi hedeflerinizi belirleyerek, kilo değişim sürecinizi de detaylı olarak takip şansı sunuyor. Böylece adım adım kilo kaybınızı görebiliyorsunuz.

Kilo kontrolü ile sınırlı olmayan uygulama, vücut yağ oranınızı, kemik ağırlığınızı, kas oranınızı ve diğer gerekli bilgileri de sunuyor. Örneğin çok kilolu değilsiniz fakat vücunuzda yağ birikimi varsa, bu yağlardan uygulamayı kullanarak kurtulabiliyorsunuz. Yada benzer bir durum olarak kas artışı sağlamak isteyen kullanıcılarda uygulamayı kullanabilir.

Kişisel istatistiklerinize ulaşarak dilediğiniz zaman kontrol etme imkanınızın olduğu Runtastic Libra'nın arayüzü de oldukça şık ve kola kullanıma sahip. Sadece sunmuş olduğu özellikler ve fonksiyonlar ile öne çıkmayan uygulama, aynı zamanda modern tasarımı ile de gözlere hitap ediyor.

Özellikle kolay kilo alıp kaybedebilen kişilerin kullanarak kilo kontrollerini yapmasını sağlayan uygulama, böylece mevsim değişikliklerinde yada belirli dönemlerde yaşayacağınız hızlı artış veya düşüşleri engellemek için size yardımcı oluyor. Kilo takibi yapmak isteyen iPhone ve iPad sahiplerinin uygulamayı ücretsiz olarak indirip kullanmasını öneririm. Android versiyonu da bulunan uygulamayı ihtiyacı olduğunuz düşündüğünüz Android yada iOS telefon sahiplerine önrebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runtastic Me

    Runtastic Me tamamen ücretsiz olarak deneyebileceğiniz kapsamlı bir egzersiz takip uygulamasıdır.
  • Runtastic

    Runtastic adlı Android uygulaması GPS verilerinizi kullanarak yaptığınız koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktiviteleriyle ilgili sizlere koçluk yapıyor.
  • Runtastic Balance

    Harika bir kalori sayacı ve yemek takibi uygulaması
  • Runtastic Heart Rate

    Android cihazlar için kalp atışı ölçüm uygulamasıdır.
  • Runtastic Butt Trainer

    Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.
  • Runtastic Results Training

    Runtastic Results Training uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.
  • Runtastic Mountain Bike

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bisiklet gezisi uygulamasıdır.