Runtastic Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Runtastic Me tamamen ücretsiz olarak deneyebileceğiniz kapsamlı bir egzersiz takip uygulamasıdır.

Runtastic Me uygulaması spor yapmayı seven ve günlük egzersizlerini aktif bir şekilde takip etmek isteyen kullanıcılara hitap eden bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz Runtastic Me sayesinde gün içerisinde attığınız adımları, harcadığınız kalori miktarını ve haftalık efor tablolarınızı detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi spor sağlıklı bir hayatın vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi. Vücut fonksiyonlarının tam ve düzgün olarak çalışabilmesi için düzenli egzersiz yapmak gerekiyor. Runtastic Me ise kullanıcıları hem motive ediyor hem de harcadıkları kalori miktarını düzgün bir şekilde ölçümlüyor.

Uygulamanın başlıca özellikleri arasında şunlar mevcut;

  • Adım sayma fonksiyonu
  • Hareket ettiğiniz dakikaların ölçümlenmesi
  • Kişisel hedefler belirleyin
  • Runtastic Orbit cihazıyla uyumlu çalışabilme şansı

Eğer spor sizin için önemli bir yere sahipse ve bu konuda yardımını alabileceğiniz bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız Runtastic Me’yi mutlaka denemeniz gerektiği düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Runtastic Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

Runtastic Me sporla yakından ilgilenen kullanıcılara hitap eden faydalı bir egzersiz takip uygulamasıdır.

Runtastic Me sporu hayat tarzı haline getirmiş kullanıcıların severek kullanacağı bir uygulama. Spor ve egzersiz uygulamaları konusunda faaliyet gösteren Runtastic yine ortaya kaliteli bir yapım çıkarmış.

Uygulamayı kullanarak günlük harcadığınız eforu net bir şekilde ölçebilirsiniz. Günden güne harcadığınız eforu gördükçe daha fazla hareket etme ihtiyacı duyacaksınız. Bu yönüyle uygulama kullanıcıları motive eden bir yöne de sahip.

Uygulamanın başlıca özellikleri;

  • Adım sayma özelliği
  • Aktif olarak hareket ettiğiniz dakikaların sayımı
  • Yakılan kalori miktarı hesaplama
  • Hedefler belirleme
  • Firmanın diğer uygulamaları ile entegre çalışabilme


Eğer Runtastic Orbit aygıtına da sahipseniz uygulamadan maksimum performansı alabilirsiniz. Fakat bu bir zorunluluk değil, keyfi bir durum. Harici bir ekipmana ihtiyaç duymadan da Runtastic Me’yi kullanabilirsiniz.

Uygulamada sade ve anlaşılır bir arayüz kullanılmış. Günlük attığınız adımları ve yaktığınız kalori miktarını kolayca takip edebilirsiniz. Eğer spor yapmak sizin için günlük rutininizin bir parçasıysa Runtastic Me’yi mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Runtastic Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Runtastic Me, günlük aktivitelerinizi kaydederek aktiflik durumunuzu gösteren sağlık uygulamalarından biri.

Runtastic Me, günlük spor aktivitelerinizi kayıt altına alarak detaylı rapor sunan, daha sağlıklı bir yaşama kavuşmanız için motive eden sağlık uygulamalarından biri. Windows Phone 8.1 telefonunuzda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama ile günlük, haftalık ve aylık hareketlerinizi takip edebilir, ne kadar aktif biri olduğunuzu görebilirsiniz.

Runtastic Me, Runtastic Orbit ile entegre şekilde çalışabilen ancak bağımsız olarak ta kullanılabilen bir uygulama. Türkçe dil desteği bulunan uygulama ile gün içerisinde kaç adım attığınızı, ne kadar kalori yaktığınızı, ne kadar aktif bir gün geçirdiğinizi görebiliyorsunuz. Kendinize hedef belirleyerek günbegün hedefinize ne kadar yaklaştığınızı takip edebiliyor, aşama kaydedip kaydetmediğinizi görebiliyorsunuz. Bunların yanında kişisel bilgilerinizi girerek öneriler alabiliyorsunuz.

Runtastic Orbit kullanıcısı iseniz bu cihaz tarafından oluşturulan verileri uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz. Günlük spor ve egzersizlerinizi, uykunuzu hem Orbit cihazınızda hem de Me uygulamasında görebiliyorsunuz. Runtastic Orbit kullanıcısı değilseniz de uygulamayı kullanabiliyorsunuz ancak tam verim almak için cihaza sahip olmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runtastic

    Runtastic adlı Android uygulaması GPS verilerinizi kullanarak yaptığınız koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktiviteleriyle ilgili sizlere koçluk yapıyor.
  • Runtastic Libra

    Runtastic Libra, Android cihazlarınız ile kilo kontrolü yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir sağlık uygulaması.
  • Runtastic Results Training

    Runtastic Results Training uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Runtastic Butt Trainer

    Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.
  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.
  • Runtastic Balance

    Harika bir kalori sayacı ve yemek takibi uygulaması
  • Runtastic Push-Ups

    Bu kapsamlı şınav çekme uygulaması ile ev ortamında spor yapabilir ve fiziksel yapınızı destekleyebilirsiniz.
  • Runtastic Heart Rate

    Android cihazlar için kalp atışı ölçüm uygulamasıdır.