Runtastic Six Pack

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
271 TOPLAM İNDİRME

Karın kaslarını çalıştırmak isteyen kullanıcıları hedefleyen bu uygulama ile daha sağlıklı ve güzel görünen bir vücuda kavuşabilirsiniz.

Spor yapmak vücudumuzun temel ihtiyaçlarından bir tanesi. Fakat günlük hayatın yoğunluğu karşısında bu önemli aktiviteyi çoğu zaman yerine getiremiyoruz. Neyse ki üreticiler teknolojinin nimetlerinden faydalanarak spor salonunu evimize getiriyor.

Runtastic Six Pack özellikle karın kası egzersizleri üzerine yoğunlaşan faydalı bir uygulama. Farklı egzersizler içeren uygulama kullanıcıları motive etmek için gün içerisinde farklı tipte ipuçları veriyor. Bu ipuçları sayesinde hem egzersizlerinizden aldığınız verimi artırabilir hem de motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

Uygulamanın en iyi yanlarından bir tanesi de hareketleri videolar ile desteklemiş olması. Bu özelliği sayesinde tam olarak ne yapmanız gerektiğiniz videoları izleyerek kavrayabilirsiniz. Herhangi bir spor dalında hareketi yanlış yapmak o hareketten verim alınmasını engeller. Yapımcılar da bu durumu göz önüne alarak egzersiz videoları hazırlamış. Genel olarak son derece şık görünen ve sade arayüzü ile Runtastic Six Pack, karın kaslarını çalıştırmak isteyen kullanıcılar için en iyi alternatifler arasında.

Emircan Erdoğan

Runtastic Six Pack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Onlarca farklı egzersiz tipi içeren Runtasic Six Pack ile sadece birkaç haftada güzel görünen karın akslarına kavuşabilirsiniz.

Yaz geldi çattı hatta çoğu çalışan izne çıktı bile. Eğer siz de izne çıkmayı düşünüyorsanız ve tatile hazırlanmak için iki-üç haftanız varsa Runtastic Six Pack'i kullanarak güzel görünen karın kaslarına sahip olabilirsiniz.

Elbette bu uygulamayı kullanmadan önce doktorunuza başvurmanızı öneriyorum. Spor yapmak vücudumuz çok faydalı olsa da bilinçsizce yapıldığında istenmeyen durumlara yol açabilir. Uygulamada farklı egzersiz tipleri bulunuyor. Bunların her biri karın kaslarının farklı noktaları üzerine yoğunlaşıyor. Uygulamanın en iyi yanlarından birisi de hareketleri görsellerle anlatması. Bu sayede herhangi bir hataya mahal vermeden programınızı tamamlayabilirsiniz.

Runtastic Six Pack'te hangi hareketi kaç tekrar ve kaç set halinde yapmanız gerektiği söyleniyor. Buna ek olarak dahili kronometre fonksiyonu ile çalıştığınız süreyi de doğru bir biçimde ölçebilirsiniz. Sade arayüzde sunulan fonksiyonlar herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullanılabiliyor.

Bana kalırsa uygulamanın en iyi yanlarından birisi günlük olarak verdiği ipuçları. Bunlar hem kişileri motive ediyor hem de amaçlarına daha kısa sürede ulaşmalarına yardım ediyor. Karın kaslarınızı geliştirmek istiyorsanız ve bunu yapmak için spor salonuna gitmeye vaktiniz yoksa Runtastic Six Pack'i mutlaka kullanmalısınız. Elbette bu uygulamayı spor salonunda kullanmak da mümkün.

Emircan Erdoğan

Runtastic Six Pack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Runtastic Six Pack, bay ve bayanların karın bölgelerini geliştirmek amacıyla kullanabilecekleri bir Windows Phone egzersiz uygulaması.

Runtastic Six Pack, karın bölgenizi şekillendirmenizi yardımcı olan bir spor uygulaması. Windows Phone telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz egzersiz uygulaması sayesinde birkaç hafta içerisinde vücudunuzu şekillendirebilir ve yazı fit olarak geçirebilirsiniz.

Egzersiz uygulamaları hiç şüphesiz ki yaz aylarında en çok ihtiyaç duyulan uygulamalar. Özellikle işlerinizden dolayı spor salonuna gidecek vakit bulamıyor veya bütçe ayıramıyorsanız farklı egzersizler içeren spor uygulamaları oldukça iş görüyor. Hem evimizde hem de dış ortamda yapabileceğimiz egzersizler sunan bu yardımcı uygulamalardan biri de Runtastic Six Pack. Spor – egzersiz diyince akla gelen isimlerden Runtastic’in son uygulaması Six Pack, çoğumuzun ilk dikkat ettiği noktaya, karın bölgesine yoğunlaşıyor.

Karın bölgesini şekillendirme adına hem bayanların hem de bayların rahatlıkla uygulanabilecekleri farklı egzersizler sunan Runtastic Six Pack uygulaması sizi motive etmek adına kişisel antrenör seçeneği de sunuyor. Bay / bayan antrenörünüz egzersizleri uygulama aşamasında komutlar vererek sporunuzu en etkin şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Spor salonu ekipmanına ihtiyaç duymadan ev ortamında rahatlıkla yapılabilecek egzersizler sunan uygulamanın en güzel yanı egzersizleri kategoriler halinde sınıflandırması (karnın hangi bölgesini çalıştırmak istiyorsanız o bölgeyi seçiyor ve sadece o bölgeyi geliştiren egzersizler çıkıyor.) ve hem resimli (hareketi en doğru şekilde yapmanız için) hem de videolu (videolar hd kalitede) olarak göstermesi.

Türkçe dil desteğiyle gelen Runtastic Six Pack, karın bölgenizi şekillendirmek adına yararlanabileceğiniz en iyi Windows Phone uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runtastic Results Training

    Runtastic Results Training uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Runtastic

    Runtastic adlı Android uygulaması GPS verilerinizi kullanarak yaptığınız koşu, bisiklete binme ve benzeri spor aktiviteleriyle ilgili sizlere koçluk yapıyor.
  • Runtastic Butt Trainer

    Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.
  • Runtastic Me

    Runtastic Me tamamen ücretsiz olarak deneyebileceğiniz kapsamlı bir egzersiz takip uygulamasıdır.
  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.
  • Runtastic Push-Ups

    Bu kapsamlı şınav çekme uygulaması ile ev ortamında spor yapabilir ve fiziksel yapınızı destekleyebilirsiniz.
  • Runtastic Libra

    Runtastic Libra, Android cihazlarınız ile kilo kontrolü yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir sağlık uygulaması.
  • Runtastic Heart Rate

    Android cihazlar için kalp atışı ölçüm uygulamasıdır.