Saavn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Saavn, Hintçe, Hindistan, Bollywood müziklerini ücretsiz dinleyebileceğiniz en iyi uygulama.

Saavn, Hint müziklerine sınırsız erişim ve dinleme imkanı sunan ücretsiz müzik uygulaması olarak mobil ve masaüstü platformda karşımıza çıkıyor. Bollywood, Hintçe ve Hindistan çevresinde dinlenen şarkıları merak ediyorsanız bu uygulamadan daha iyisini -en azından bu platform için- bulamayacağınızın garantisini verebilirim.

Bulunması zor klasiklerden sıklıkla dinlenen popüler parçalara oldukça geniş bir katalog sunan Saavn’da Bollywood ve Hindistan müziklerini reklamlara takılmadan ücretsiz olarak dinleyebiliyorsunuz. Dilediğiniz şarkıları çalma listesine ekleyip sınırsız müziğin keyfini sürme şansına sahipsiniz. Hint müziklerini merak ediyor ancak hangi parçayı dinleyeceğinizi bilmiyorsanız özel listelere göz atma, ruh halinize veya türe uygun parçalara anında ulaşmanız mümkün.

Erkan Calp

Saavn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME

Saavn

Saavn uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının en kolay yoldan Bollywood müziklerine ulaşmalarını sağlayabilen ücretsiz müzik dinleme uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamanın temel olarak Hint sineması temelli müziklere odaklanmış olması nedeniyle genel olarak seçeneklerin bu şekilde olduklarını belirtmek gerek ancak Hindistan çevresindeki bölgelerden gelen bazı sanatçı ve parçalar da uygulama ile erişilebilir hale geliyorlar.

Uygulamada hem istediğiniz parçanın adını biliyorsanız onu aratabiliyor, hem de hazırlanmış hazır listeleri takip ederek bu listelere eklenen müzikleri dinleyebiliyorsunuz. Özellikle modunuza uygun hint müziklerini keşfetmek istiyorsanız uygulamanın yöneticileri tarafından hazırlanmış her moda uygun müzik listelerini takip etmeniz işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Saavn'de yer alan kendi profiliniz sayesinde takip edilmek ve diğer kullanıcıları takip etmek de mümkün. Dilerseniz dinlediğiniz parçalar hakkındaki sohbetlerinizi de Saavn içerisinden dostlarınızla gerçekleştirebiliyor, böylelikle ortak ilgi alanınıza dayalı bir iletişim imkanına kavuşabiliyorsunuz. Bu tip özelliklerle birlikte uygulamanın sosyal bir müzik dinleme uygulaması haline dönüştüğünü belirtmek gerek.

Uygulamanın bu ücretsiz sürümündeki temel özellikleri kısaca listelemek gerekirse;

  • İstenilen şarkıyı hemen dinleme
  • Playlist kaydetme
  • Yerel hint müziklerini dinleme
  • Radyo ile zahmetsizce dinleme
  • Top listeler ve önerilen müzikleri görme

Eğer uygulamadan tatmin kalırsanız tercih edebileceğiniz bir profesyonel mod da ücretli satın alma seçeneği olarak sunuluyor. Bu profesyonel mod sayesinde reklamlardan kurtulabiliyor ve dilerseniz offline dinlemek üzere müzikleri cihazınıza kaydedebiliyorsunuz.

Bollywood ve hint müziklerine meraklı olanların denemeden geçmemeleri gerekenler arasında yer aldığına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Saavn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
15.9 MB DOSYA BOYUTU

Saavn uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca hint ve Bollywood şarkılarını dinlemeye başlayabilirsiniz.

Saavn uygulaması, hint müzikleri ve Bollywood soundtracklerine ilgi duyan iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenerek kullanacakları mobil müzik dinleme uygulamaları arasında yer alıyor. Oldukça sade ve hızlı kullanılır şekilde hazırlanmış arayüzü ve çok geniş arşivi sayesinde bu müzik türü üzerine eğilmek isteyenlerin kesinlikle dikkatini çekeceğine de eminim. Ancak uygulamanıın ücretsiz olarak kullanılabilmesine rağmen bazı gelişmiş özellikler için ücretli satın alma seçeneklerini sunduğunu da belirtmek gerekiyor.

Uygulamayı kullanmaya başladığınızda direkt olarak aklınızda yer alan müzikleri aratabiliyor ve hemen internet üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Dilerseniz beğendiğiniz müzikleri favorilerinize ve oynatma listelerinize eklemek de mümkün ve böylelikle her defasında en baştan arama yapmak zorunda kalmıyorsunuz.

Hint müziklerine yeni giriş yapan ve neleri dinlemesi gerektiği konusunda fikri olmayanlar ise uygulamadaki küratörler tarafından hazırlanmış ve her moda uygun hazır listeleri takip ederek yepyeni müzikleri keşfedebiliyorlar. Dolayısıyla uygulamanın yeterince kullanıcı dostu olabildiğini ve müzik keşfetmeyi eğlenceli bir hale getirdiğini söyleyebilirim.

Kendi profilinize sahip olmanızı da sağlayan Saavn, profilinize arkadaşlarınızı eklemenizi ve isterseniz onlarla sohbet edebilmenizi de sağlıyor. Ortak ilgi alanları konusunda dostlarıyla konuşmak isteyenler ve yeni insanlarla tanışmayı sevenler Saavn'nin bu iletişim imkanlarından memnun kalacaklardır.

Uygulamanın pro sürümü ile birlikte sunulan offline ve reklamsız müzik dinleme, daha yüksek ses kalitesi gibi özellikler ise satın alma seçenekleri vasıtasıyla elde edilebiliyorlar. Bollywood müziklerine tutkun olanların göz atmadan geçmemeleri gereken online müzik dinleme uygulamaları arasında.

Yiğit Ekim Demir

Saavn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Saavn, ağırlıklı olarak Hint şarkılarını bulabileceğiniz ücretsiz müzik dinleme uygulaması.

Saavn, Bollywood, Hintçe ve Hindistan bölgesi çevresinde dinlenen popüler ve en yeni parçaları ücretsiz dinleyebileceğiniz bir Windows Phone uygulaması. Dünya genelinde dinlenen hit şarkılardan biraz uzaklaşıp Hint şarkılarına kulak vermek istiyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi müzik uygulaması diyebilirim.

Hindistan bölgesi çevresinde dinlenen müziklerin dışında film müziklerini ve başta Amerika olmak üzere diğer ülkelerde popüler şarkıları karşınıza çıkaran Saavn’da beğendiğiniz şarkılardan oluşan çalma listeleri hazırlayabildiğiniz gibi neyi dinleyeceğinize karar veremediğiniz vakit hazır listelere veya ruh hallerine göre hazırlanan özel listeleri dinlemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.
  • Music

    Music, Windows 10 cihazlarla uyumlu modern ve sade arayüze sahip yepyeni müzik uygulaması.
  • Music Download Unlimited

    Music Download Unlimited, Windows 8 için en popüler müzik indirme ve dinleme uygulaması.
  • Client for Google Music 8.1

    Client for Google Music 8.1, Play Müzik kitaplığınıza internet tarayıcısın açmadan erişmenize izin veren bir Windows 8.1 uygulaması.