Samba

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
671 TOPLAM İNDİRME

Samba uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan dostlarınıza videolar gönderebilir ve onların verdikleri tepkileri izleyebilirsiniz.

Samba uygulaması, son zamanlarda karşılaştığımız en ilginç video mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor diyebilirim. Pek çok uygulamanın aksine karşınızdaki kişinin videonuza nasıl tepkiler verdiğini görebilmenize olanak tanıyan uygulama, Android akıllı telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Bahsettiğimiz bu sistemin çalışma şeklinden sizlere biraz bahsedelim. Video mesajınızı arkadaşlarınıza gönderdiğinizde, videonuz görüntülenirken alıcının ön kamerası kullanılarak onun videoyu izleme sırasında hangi tepkileri verdiği yine video olarak çekiliyor ve size geri gönderiliyor. Böylece videonuzun karşıdaki kişide nasıl tepkiler yarattığını hiç zorlanmadan izleyebiliyorsunuz.

Uygulamanın arayüzünün sade ve basit olarak hazırlanmış olması elbette en büyük artıları arasında yer alıyor. Bunun yanında gönderilmiş olan videoların dilediğiniz an silinebilmesiyle kişisel gizliliğiniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabiliyorsunuz.

Eğer videolarınızda stop motion efektleri uygulayarak onları daha eğlenceli hale getirmek isterseniz bu efektler de uygulamanın kendi içerisinde yer alıyorlar. Gönderilmiş olan videolarınızı hemen görüntülemek yahut galerinizde kayıtlı olan videoları uygulama içine alarak göndermek de uygulamanın sunduğu özellikler arasında yer alıyor.

Yeni bir video mesajlaşma uygulaması arayanların göz atabilecekleri alternatif uygulamalardan birisi olarak deneyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Samba

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME

Samba, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz tepkili video mesajlaşma uygulamasıdır.

Samba, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları yardımıyla arkadaşlarına video mesajlar gönderebilecekleri ve arkadaşlarının göndermiş oldukları video mesajlara verdikleri tepkileri anlık olarak video mesaj şeklinde geri alabilecekleri oldukça farklı ve ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Reaksiyon çekimi olarak adlandırılan bu özellik sayesinde arkadaşlarınızın yollamış olduğunuz videoyu gördükleri anda verdikleri tepkileri görüntüleme şansına sahip olabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan uygulama yardımıyla arkadaşınızı seçin, videonuzu kaydedin ve gönderin. Arkadaşınızın yollamış olduğunuz videoyu görüntülemesiyle birlikte verdiği tepkiler otomatik olarak kaydedilir ve tarafınıza tekrar gönderilir.

 

Sevdiklerinizin vereceği gerçek tepkileri gerçek zamanlı olarak görüntülemenize olanak sağlayan Samba, hiçbir kelime veya ifadenin anlatamayacağı o anı size canlı olarak yaşatır.

Samba Özellikleri:

  • Otomatik gerçek zamanlı video yanıtları
  • Mesajlar ve tepkiler istediğiniz zaman silinebilir
  • Tek hareketle videolarınızı kolayca gönderme
  • Videolar cihazınız üzerinde yer alan depolama alanını kullanmaz
  • Hızlı ileri sarma ve geri alma özelliği
  • Tamamen ücretsiz
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Android Samba Client

    Android Samba Client, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz SMB dosya paylaşımına izin veren bir uygulamadır.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.