Samson's Diet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Samson’s Diet uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en sağlıklı beslenme programlarını hazırlayabiliyorsunuz.

Samson’s Diet uygulaması, kendine sağlıklı bir beslenme programı oluşturmak isteyen ancak genellikle sağlıklı programların lezzetsiz olmasından şikayet eden Android kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir beslenme programı uygulaması diyebilirim. Oldukça kolay kullanılır ve sade bir yapıya sahip olan uygulamanın İngilizce olması her ne kadar bazı kullanıcılar için zorluk yaratabilecek olsa da, bir defa malzemelerin isimlerini ve ne olduklarını öğrendikten sonra herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Uygulamanın temel amacı sizi sağlıklı ve formda tutmak ve bu nedenle içerisinde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz çeşitli beslenme tarifleri yer alıyor. Bu tariflerin ne zaman ne kadar tüketilmesi gerektiğine dair bilgiler de Samson’s Diet’te yer aldığı için hazırladığınız sağlıklı sofraları en uygun şekilde tüketmeniz ve formunuza dikkat etmeniz mümkün hale geliyor.

Tabii ki çeşitli beslenme alışkanlıkları da uygulama içerisinde unutulmamış. Şekersiz, glutensiz, süt ürünleri olmayan yahut vegan, vejeteryan gibi pek çok filtreleme seçeneği uygulamada mevcut. Bu filtreler sayesinde kendi yemek tarzınıza en uygun sağlıklı besinleri listeleme ve hazırlama imkanınız oluyor.

Tariflerin içerisinde kullanıcıların yemeklerini nasıl pişirmeleri yahut pişirmemeleri gerektiğine dair ipuçları ve öneriler de yer alıyor. Birden fazla sağlıklı yemeği tek bir öğünde yemek isterseniz hangilerinin birbirlerini tamamladıklarına dair rehberler de yine uygulamanın en çok dikkat çeken yanları arasında.

Bulduğunuz güzel tarifleri sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmanız için de gereken butonlara sahip olan Samson’s Diet, böylece dostlarınız ve ailenizle de sağlığınızı paylaşmanın bir yolunu sunuyor. Devamlı olarak yeni tariflerin eklenmesi ise uygulamanın potansiyelinin oldukça yükselmesi için her şeyi tamamlıyor. Sağlıklı beslenme meraklıları kesinlikle göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

Samson's Diet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Samson’s Diet uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan en güzel sağlıklı beslenme tariflerine ulaşabilirsiniz.

Samson’s Diet uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının en sağlıklı beslenme programlarına ve diyetlere ulaşabilmelerini sağlayan ücretsiz tarif uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulması ve çok kolay kullanılabilen bir yapıya sahip olmasına karşın uygulamadaki tüm tariflerinin dilinin İngilizce olması bazı takipçilerimiz için sıkıntılı olabilir. Ancak terim ve malzeme adlarına alıştıktan sonra pek de korkacak bir şey olmadığını söyleyebilirim.

Uygulamada sağlıklı bir hayat sürebilmek ve formunuzu korumak için hazırlayabileceğiniz yemeklerin tarifleri oldukça ayrıntılı bir şekilde yer alıyor. Tariflerin yanında bu yemekleri nasıl yemeniz gerektiği, birbirlerini tamamlama durumları ve pişirme teknikleri gibi pek çok bilgiye de erişmek mümkün olduğu için tam anlamıyla geniş kapsamlı bir beslenme programı aracı olduğunu söyleyebilirim.

Tariflerin fotoğraflarla süslenmiş olması sayesinde yemek yaparken herhangi bir adımı atlamak da mümkün değil. Ayrıca bu tariflerin şeker ve gluten oranı, vegan, vejeteryan ve süt ürünleri gibi çeşitli filtrelerden geçirilebilmeleri sayesinde tam olarak kendinize uygun bir seçeneği bulabilme şansınızın da arttığı ortada.

Gün içerisindeki tüm öğünlere dair sağlıklı beslenme tariflerini barındıran Samson’s Diet, dilerseniz kendi favorilerinizi oluşturma ve beğendiğiniz tarifleri sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşma opsiyonu da sunuyor. Uygulama içerisindeki tariflerin her ay artmaları ve yenilenmeleri sayesinde devamlı olarak aynı şeyleri pişirmek zorunda da kalmıyorsunuz.

Yeni bir sağlıklı beslenme uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Calorific Diet Tracker

    Android için Calorific Diet Tracker uygulaması, diyetinizi takip etmek ve geliştirmek için kullanabileceğiniz bir diyet takip uygulamasıdır.
  • Diet Assistant

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz diyet uygulamasıdır.
  • Diet Point

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.
  • My Diet Coach

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.
  • My Diet Diary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet ve kalori takibi uygulamasıdır.
  • Calorie Counter - Diet Tracker

    Android cihazınızda diyet takibi için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Garfield: My BIG FAT Diet

    Garfield: My BIG FAT Diet, şişman kedi Garfield'ın diyetini bozmasına yardımcı olduğunuz eğlenceli bir mobil oyun.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.