Samsung Data Migration

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
656 TOPLAM İNDİRME
11.48 MB DOSYA BOYUTU

Samsung Data Migration, eski sabit diskiniz üzerinde yer alan verilerinizi yeni Samsung SSD diskler üzerine taşıyabileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Samsung Data Migration, yeni bir Samsung SSD disk satın alan kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiş olan ücretsiz bir programdır ve program yardımıyla kullanıcılar kullanmakta oldukları sabit disk üzerinde yer alan her tür veriyi satın almış oldukları yeni Samsung SSD diskleri üzerine kolayca kopyalayabilirler.

Başka bir deyişle eski teknolojiden yeni teknolojiye göç etmek için kullanabileceğiniz program sayesinde, daha önceki sabit diskiniz üzerinde kullanmakta olduğunuz herşeyi yeni diskiniz üzerinde de kullanabileceksiniz.

İşletim sisteminiz, programlarınız, kullanıcı verileriniz, kişi listeleriniz ve mesajlarınız olduğu gibi yeni Samsung diskiniz üzerine aktarılacağı için herhangi bir şekilde veri kaybı yaşamayacaksınız.

Dosya boyutları ne olursa olsun klonlama işlemini sorunsuz bir şekilde yerine getiren program, Samsung SSD sahipleri için gerçekten oldukça kullanışlı bir çözüm sunmaktadır.

Eğer sizler de bir Samsung SSD disk satın almayı düşünüyorsanız, Samsung Data Migration'ı bir kenarda bulundurmanızda fayda olacaktır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart Data

    Smart Data programını kullanarak bilgisayarınızın sabit disklerinin sağlık bilgilerini elde edebilirsiniz.
  • Data Locker

    Data Locker yazılımı, belgelerinizi parola korumasıyla güvenlik altına alır.
  • Copy USB Data

    Copy USB Data ile USB belleğinizdeki dosyaları kolayca kopyalayabilirsiniz
  • Secure Data Eraser

    Secure Data Eraser, algoritmaları hızlı ve güvenli şekilde silmek için, tasarlanmış desenleri kullanarak, çoklu geçişlerle veri yazar.
  • Max Data Recovery 1.65

    Belge Kurtarma
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • 7-Data Android Recovery

    7-Data Android uygulaması ile Android cihazınızdan yanlışlıkla sildiğiniz verilerin geri getirilmesinde yardımcı olabilecek güzel ve başarılı bir program.
  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.