Samsung Game Live (APK)

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME
8.86 MB DOSYA BOYUTU

Samsung Game Live (APK), Android telefon kullanıcıları için Twitch, YouTube, Facebook üzerinden canlı oyun yayını yapma uygulaması.

Samsung Game Live (APK), Android telefon üzerinden canlı oyun yayını yapmanıza izin veren ücretsiz bir mobil uygulama. Twitch, YouTube ve Facebook aracılığıyla oynadığınız oyunu canlı olarak takipçilerinizle paylaşma şansına sahip oluyorsunuz.

Samsung’un canlı oyun yayını yapma uygulaması Game Live, herkesin kullanabileceği düşünülerek hazırlanmış, kullanıcı arayüzü oldukça sade. Canlı yayın başlatmak için uygulamayı açıyor ve ardından canlı yayın yapmayı düşündüğünüz platformu seçiyorsunuz. Canlı yayına başlamadan ayarlar menüsünü incelemenizde fayda var. Çünkü burada video çözünürlüğünü değiştirmekten mikrofonun açık mı kapalı mı olacağını belirlemeye, canlı yayın esnasında sohbeti açıp açmayacağınızdan canlı yayın sona erdiğinde telefonunuza kaydedilip kaydedilmemesine geniş bir ayar seçenekleri var.

Canlı yayın linkini Twitter ve SMS ile paylaşmaya izin veren Samsung Game Live, 200 dakikaya kadar canlı yayında kalmaya izin veriyor. Kalite seviyesini düşürerek canlı yayın süresini artırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samsung Game Launcher APK

    Samsung Game Launcher APK, Play Store ve Galaxy Apps'ten indirilen Android oyunları tek yerde tutar. Çeşitli oyun ayarları da sunar.
  • Kick APK

    Kick: Live Streaming APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sürümüyle karşımıza çıkıyor. Canlı yayın yapın, içerikleri izleyin ve insanlarla etkileşim sağlayın.
  • Cooking Live APK

    Cooking Live APK ile Android cihazınızda restoran işletebileceksiniz.
  • Drama Live APK

    Drama Live APK, farklı hizmet sağlayıcılarının içeriğine erişme özelliği haricinde, canlı yayın ve diğer niteliklerdeki içeriklere erişme şansı sunuyor.
  • Face Swap Live

    Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.
  • PVP Live Esports

    PVP Live Esports uygulaması ile sevdiğiniz oyunların ve favori takımlarınızın maçlarını online olarak mobil cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
  • Sony Live screen streaming

    Sony Live screen streaming, Android cihazınızda oynadığınız oyunları canlı olarak Twitch ve YouTube kanalınızdan paylaşabiliyorsunuz.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!