Samsung Magician

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,052 TOPLAM İNDİRME
14.64 MB DOSYA BOYUTU

Samsung Magician, Samsung SSD disklerinizi optimize etmek ve yönetmek için kullanabileceğiniz güçlü bir araçtır.

Samsung Magician, masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınızda kullandığınız Samsung SSD ürünlerinin kolayca bakımını yapmak için kullanabileceğiniz güçlü bir yazılımdır.

Kullanıcılara sistem ve SSD diskleri hakkında bilgi vermenin yanı sıra, Samsung Magician ile optimum performans için kıyaslama, yeni yazılım güncellemeleri, SSD performans yönetimi gibi gelişmiş özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Samsung SSD 470 ve  Samsung SSD 830 serisi ürünler için önerilen yazılımın, diğer ürünler ile kullanılması tavsiye edilmemektedir.

Sonuç olarak bilgisayarınızda kullanmakta olduğunuz bir Samsung SSD varsa, Samsung Magician adlı programı mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Magician

    Basit, pratik, ücretsiz ve eş değerlerinden oldukça hızlı bir fotoğraf düzenleme aracı olan Photo Magician ile fotoğrafları seçtikten sonra ister boyutlarını, ister formatlarını saniyeler içinde dönüştürebiliyorsunuz.
  • Driver Magician Lite

    Donanım sürücülerinizi en kısa yoldan yedeklemek ve tekrar yüklemek için kullanımı kolay bir araç.
  • Samsung DeX

    Bilgisayarında yeni bir masaüstüne yer ver.
  • Easy Studio

    Samsung D500 Yazilimi.
  • Samsung Flow

    Samsung Flow, telefon, tablet ve PC arası dosya aktarımı, ekran paylaşımı, bildirim senkronizasyonunu sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Samsung PC Studio

    Samsung PC Studio, Samsung mobil cihazlarınızı bilgisayarınıza bağlamak için kullanılan ücretsiz ve resmi Samsung programı.
  • Samsung Printer Experience

    Samsung Printer Experience ile Samsung yazıcınızı masaüstünden yönetebilirsiniz.
  • Samsung Data Migration

    Samsung Data Migration, eski sabit diskiniz üzerinde yer alan verilerinizi yeni Samsung SSD diskler üzerine taşıyabileceğiniz ücretsiz bir programdır.