Samsung Safety Screen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Samsung Safety Screen, çocukların gözlerini ekrandan korumalarına yardımcı olan bir Android uygulaması.

Samsung Safety Screen, telefon ve tablette oyun oynamaya meraklı günümüz çocuklarına yönelik gözleri ekrandan korumak amacıyla hazırlanmış bir uygulama olarak Android platformunda ücretsiz indirilebilir durumda.

Mobil cihazlarda oyun oynama yaşı oldukça düştü artık hemen her çocuk dışarıda yaşıtlarıyla oyun oynamak yerine telefon ve tabletle vakit geçirmeyi seviyor. Ekranın başında fazlasıyla geçirmek çeşitli sağlık sorunlarına yol açıyor. Oyuna fazla kaptırıp ekrana oldukça yaklaşmak, cihazların yüksek çözünürlüklü ekranları olduğunu düşündüğümüzde büyük zarar teşkil ediyor. Bu noktada Samsung’un Safety Screen uygulaması karşımızda çıkıyor.

Çocukların ekrana ideal uzaklıkta bakmalarına yardımcı olan uygulama bunu yüz algılama teknolojisi sayesinde gerçekleştiriyor. Yüz ekrana olması gerekenden fazla yaklaştırıldığında ekranda uyarı beliriyor. Sevimli canavarın “Yüzün ekrana çok yakın!” uyarısı güzel ancak bu uyarı Türkçe olmalıydı diye düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Family Safety

    Microsoft Family Safety (Android): Aileniz için dijital sağlık uygulaması
  • Dr. Safety

    Dr. Safety, Android telefon ve tabletlerinizi istenmeyen uygulamalardan uzak tutan ve güvenliğini sağlayan gelişmiş ve çok fonksiyonlu bir koruma uygulaması.
  • Galaxy Buds Plugin

    Samsung Galaxy Buds Kablosuz Kulaklık uygulaması
  • bSafe - Personal Safety App

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kişisel güvenlik uygulamasıdır.
  • S Health

    S Health, Samsung Galaxy S ve Note serilerinde kullanılabilir olan bir sağlık ve fitness uygulaması.
  • Screen Recorder APK - Ekran Kaydedici

    Screen Recorder APK, android ekran kaydı uygulamasıdır. Android ekran kaydedici, ücretsiz yüksek kalitede sınırsız kayda imkan verir ve rootsuz çalışır.
  • SeeColors

    SeeColors, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen ve Samsung tarafından geliştirilen bir renk körlüğü uygulamasıdır.
  • Transparent Screen

    Transparent Screen ile Android cihazınızın arkaplanına kamera görüntüsünü verebilirsiniz