Samurai Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,638 TOPLAM İNDİRME

Samurai Panda, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.

Samurai Panda, Android kulllanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri hem eğlenceli hem de aksiyon dolu bir beceri oyunudur.

Sevimli kahraman Samuray Panda'nın kontrolünü ele alacağınız oyunda, amacınız pandanın zıplaması gereken yöne ve hıza karar vererek oyun ekranı üzerinde yer alan tüm malzemeleri en az denemeyle toplayarak, bölümleri maksimum yıldız alarak tamamlamaya çalışmaktır.

Fizik kurallarına göre hareket eden ve yer yer oyun haritası üzerinde seken panda ile ekrandaki malzemeleri toplamak her ne kadar kolay görünüyor olsa da ilerleyen bölümlere geçtiğiniz zaman, işlerin hiç de düşündüğünüz kadar kolay olmadığının farkına varacaksınız.

Her bölümün en az denemeyle geçmeye ve en çok yıldızı toplamaya çalışarak kendinizi ve yeteneklerinizi deneyebilirsiniz.

Keyifli, eğlenceli ve sürükleyici bir oyun arıyorsanız Samurai Panda'yı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Samurai Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME
32.8 MB DOSYA BOYUTU

Samurai Panda, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir beceri oyunudur.

Flash oyun piyasasının en sevilen beceri oyunlarından bir tanesi olan Samurai Panda, artık iOS işletim sistemine sahip iPhone'lar ve iPad'ler üzerinde oyunseverlerle buluşuyor.

Amacınız karnı oldukça aç olan Samuray Panda'nın karnını doyurmaya çalışmak ve bunun için yapmanız gereken tek şey oyun haritası üzerinde Samuray Panda'nın zıplaması gereken yönü ve kuvveti belirleyerek, onu serbest bırakmak.

Fizik kurallarına meydan okuyan, eğlenceli hareketleriyle sağdan sola zıplayarak karnını doyurmaya çalışan pandamızı birbirinden zorlu 30 bölüm bekliyor.

Bölümleri en başarılı şekilde geçebilmeniz için; en az deneme sayısıyla tüm malzemeleri toplamanız gerekmektedir. Hatta eğer mümkünse tüm bölümleri tek denemeyle geçerek, yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Samuray Panda ile tüm rekorları egale etmeye hazırsanız, Samurai Panda'yı iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerine hemen yükleyerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paddle Panda

    Paddle Panda, başta panda olmak üzere pek çok farklı karakter ile nehirin çılgın sularına karşı ilerlemeye çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Panda Jump

    Panda Jump, kontrol edeceğiniz panda ile sınırsız bir şekilde yükseklere çıkarak daha yüksek puanlar elde etmeye çalışacağınız koşu ve zıplama oyunudur.
  • Dashy Panda

    Dashy Panda, karnı aç sevimli pandayı doyurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Panda Fishing

    Panda Fishing eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Panda Jam

    Panda Jam ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur
  • Panda Pop

    Panda Pop oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Panda Must Jump Twice

    Panda Must Jump Twice'ta zorlu parkurlarda koşan bir pandayı mümkün olduğunca uzağa taşımaya çalışıyoruz.
  • Samurai vs Zombies Defence 2

    Samurai vs Zombies Defence 2, samurai olarak köyünüzü zombi saldırılarına karşı koruduğunun oyunun ikinci sürümü.