Sapio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME

Sapio, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, yüzeysellikten uzak, fiziksel ve entelektüel birikiminizin uyuştuğu insanlarla eşleşmenizi sağlayan bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Sapio, yüzeysellikten uzak, fiziksel ve entelektüel birikiminizin uyuştuğu insanlarla eşleşmenizi sağlayan bir arkadaşlık uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, aynı şeyleri önemsediğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz. 

Sapio uygulamasının diğer uygulamalardan en büyük farkı, sadece insanları fiziksel özelliklerine göre beğenmeniz değil, aynı zamanda zihninizin de uyuşup uyuşmamasına göre eşleşmenizi sağlaması. Açıkçası bu yönüyle, arkadaşlık uygulamaları arasındaki büyük bir eksiği gideriyor diyebilirim. Yani birini sadece fiziksel olarak çekici bulmanız yetmiyor, iyi anlaşıp anlaşmayacağınızı anlamak için kafaların da uyuşması gerekiyor diyor. Dolayısıyla iyi bir eş bulmanız açısından önemli özellikleri bir arada bulunduruyor.

Sapio Arkadaşlık Uygulaması Özellikleri

  • Çekici bulduklarınızı beğenin
  • İlginç bulduklarınıza sorular sorun
  • Verilen yanıtları filtreleyin ve insanların içerisindeki gizli hazineyi bulun
  • Aynı şeyleri önemsediğiniz insanların sorularına cevap verin
  • Fiziksel ve zihinsel olarak uyuştuğunuz insanlarla birlikte olun!

Eğer arkadaşlık uygulaması kategorisinde başarılı bir yapım arıyorsanız Sapio'yu ücretsiz indirebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip bir akıllı cihaz kullananlar eminim memnun kalacaklardır, denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Sapio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
55.5 MB DOSYA BOYUTU

Sapio, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, insanların fiziksel ve entelektüel cazibe düzeylerine göre eşleşmesini sağlayan bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Sapio, mobil cihazlarda sayısı çokça bulunan ve yüzeysel olan arkadaşlık uygulamalarından sıkılanlar için geliştirilmiş bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone akıllı telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz Sapio'da, fiziksel ve entelektüel cazibe düzeylerine göre kafanızın uyuştuğu biriyle eşleşip, arkadaşlık kurabiliyorsunuz. Sohbetin devamının gelip gelmemesi tamamen size kalmış, fakat Sapio için arkadaşlık uygulaması kategorisinin evrim geçirmesini sağlıyor diyebilirim.

Popüler arkadaşlık uygulamalarını daha önce incelediyseniz farketmişsinizdir, insanlar arasındaki ilişkiyi genellikle fiziksel düzeye indirirler ve "romantizm" mantığı da genellikle bu seviyede ilerler. Görünüşe göre Sapio ekibi bu durumdan pek hoşnut kalmamış ve yeni bir uygulama geliştirmeye karar vermiş. İnsan ilişkilerinin daha samimi kurulması gerektiğini düşünen Sapio, fiziksel ve entelektüel cazibe düzeylerine göre kafanızın uyuştuğu biriyle eşleşmenize olanak tanıyor. Yani muadillerinde eksik kalan özellikleri tamamlıyor.

Sapio'da çekici bulduklarınızı beğenip, ilginç bulduklarınıza sorular yöneltebiliyorsunuz. Verilen yanıtlar arasından cevapları filtreleyip, insanların içindeki gizli mücevherleri de keşfedebilirsiniz. Daha sonra hem fiziksel hem de zihinsel olarak uyuştuğunuzu düşündüğünüz insanlarla eşleşebilirsiniz. 

Eğer bu tür arkadaşlık uygulaması arıyorsanız Sapio'yu ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır