SAS: Zombie Assault 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,800 TOPLAM İNDİRME

SAS: Zombie Assault 4 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz tarayıcı tabanlı bir korku oyunudur

SAS: Zombie Assault 4 içerisinde bolca gerilim ve korku bulabileceğiniz bir tarayıcı oyunudur.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan SAS: Zombie Assault 4'te uzak bir gelecekte geçen bir hikayeye tanık olmaktayız. 3104 yılında insanoğlu gelişmiş teknolojisiyle uzak gezegenlerde yaşam hayalini gerçekleştirmiştir. Üzerinde yaşanabilen bu uzak gezegenlerden biri olan Thera'da ortaya çıkan gizemli bir virüs kabus gibi sonuçlar doğurmuştur. İnsanları kısa süre içerisinde zombiye dönüştüren bu virüs nedeniyle gezegen üzerinde insanlar köşeye sıkışmıştır. Biz bu durumu araştırmak ve gezegendeki insanları kurtarmak üzere görevlendirilen askeri bir birliğin üyesi olarak oyuna dahil olmaktayız.

SAS: Zombie Assault 4'de 3 farklı kahramandan birini seçerek oyuna dahil oluyoruz. Bu kahramanlarımız farklı yeteneklere sahipler ve farklı silahları kullanabiliyorlar. Oyunda bolca aksiyon yer alıyor. Kuşbakışı olarak yönettiğimiz kahramanımız her bölümde kendisine verilen görevleri tamamlamaya çalışırken zombiler dalga dalga saldırıyor. Bir yandan hayatta kalmamız, diğer yandan da belli eylemleri gerçekleştirmemiz gerekmekte. Ayrıca bölüm sonlarlarında kuvvetli bölüm sonu canavarları bizi beklemekte.

SAS: Zombie Assault 4'te birçok farklı silah ve zırh seçeneği bizleri bekliyor. Bu silah ve zırhları oyunda toplayacağımız kasaların içerisinde bulabilmekteyiz. Ayrıca bölümler sırasında sağlık paketleri ve para gibi bonusları toplayabilmekteyiz.

SAS: Zombie Assault 4'ü oynayabilmeniz için tek ihtiyacınız olan şey güncel bir internet tarayıcısı ve internet bağlantısı.

Can Erdil Şentürk

SAS: Zombie Assault 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
787 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

SAS: Zombie Assault 4 aksiyon dolu ve dinamik bir atmosfer sunan bir zombi avlama oyunudur.

Kontrol edilemeyen bir virüs dünyayı sarıyor ve insanları yaşayan ölülere dönüştürmeye başlıyor. Ne yazık ki bu salgına karşı dur diyebilecek güçte bir merci bulunmuyor. Dolayısıyla geriye tek bir seçenek kalıyor: silahları kuşanıp mücadeleye başlamak.

Oyunda son derec akıcı ilerleyen bir atmosfere yer verilmiş. Gereksiz ayrıntılarla oyun zevki törpülenmiyor. Bunun yerine oyunseverlere daha dinamik bir ortam sunuluyor. İzometrik bir kamera açısına sahip olan SAS: Zombie Assault 4’te yer alan en dikkat çekici nokta ise multiplayer desteği. Bu özellik sayesinde arkadaşlarınızla bir araya gelip ortak görevlere çıkabilirsiniz.

Toplamda 160 farklı silah sunan oyunda bu konuda herhangi bir eksiklik hissetmiyoruz. Dilediğimiz silahı seçip zombilere karşı koyabilmekteyiz. Açıkçası bu tarz bir oyunda baktığım ilk şey içerik zenginliği oluyor. SAS: Zombie Assault 4 de bunu başarıyla yerine getiriyor ve oyunculara zengin bir deneyim sunuyor.

Genel olarak son derece başarılı bir zombi avlama oyunu olan SAS: Zombie Assault 4, zombi temalı oyunlar oynamaktan keyif alan herkesin severek oynayacağı türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

SAS: Zombie Assault 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
94.2 MB DOSYA BOYUTU

SAS: Zombie Assault 4 aksiyonun zirve yaptığı zengin içeriğiyle dikkat çeken bir zombi oyunudur.

Beklenmedik bir anda türeyen zombiler insanlığın en büyük tehdidi olmuş durumda. İyiye dair ne varsa yok etmeye çalışan yaşayan ölülerin karşısında durabilecek bir güç yok. En azından biz olaya dahil olana kadar durum böyleydi. Şimdi silahlarımızı kuşanmalı ve salgın bir virüs sonucunda ortaya çıkan yaratıkları yok etmeliyiz.

Oyunda dur durak bilmeyen bir aksiyon atmosferi hakim. Macera bir an olsun bile durulmuyor ve sürekli olarak karşımıza yeni yaratıklar çıkıyor. Neyseki elimizde en gelişmiş silahlardan oluşan bir cephanelik var ve buradaki silahları dilediğimiz gibi alabiliyoruz. Toplamda 160 farklı silah olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Oyunun en dikkat çeken yanlarından bir tanesi de 4 kişiye kadar multiplayer desteği sunuyor olması. Bu sayede arkadaşlarınızla ortak oyunlar kurabilir ve birlikte mücadele edebilirsiniz. Açıkçası oyun genel olarak son derece başarılı. Bir mobil oyundan beklediğimizin üzerinde bir performans sergileyen SAS: Zombie Assault 4’ü zombi temalı aksiyon oyunlarından keyif alan herkesin denemesini tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri
  • Metal Assault

    Metal Assault bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Halo: Spartan Assault Lite

    Halo: Spartan Assault Lite bolca aksiyon sunan bir Windows 8 oyunudur
  • Alien Breed 2: Assault

    Alien Breed 2: Assault türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir aksiyon oyunudur
  • Halo: Spartan Assault

    Halo Spartan Assault ilginç ve eğlenceli bir yapıya sahip bir Halo oyunudur
  • Medal of Honor: Pacific Assault

    Medal of Honor : Pacific Assault demo versiyonu.
  • Air Assault

    Air Assault eğlenceli bir savaş oyunudur
  • Medal of Honor Pacific Assault

    Medal of Honor Pacific Assault bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur