Satan's Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Satan's Zombies sıradışı bir yarış oyunudur.

Satan's Zombies oyun severlere motor yarışını ve aksiyonu inanılmaz eğlenceli bir şekilde birleştiren bir yarış oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Satan's Zombies zombi kıyameti ortasında geçen bir hikayeye sahiptir. Oyunda zombi kıyameti patlak verdikten sonra hayatta kalan belli sayıda insanın arasında yer alan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız motoruna atlıyor ve şehirden kurtulmak için yola çıkıyor.

Kahramanımızın yolculuğu sandığı kadar kolay bir yolculuk olmayacaktır. Önünde aşması gereken zombilerin dışında barikatlar ve çeşitli engeller ile rakip motorcular yer almaktadır. Bu nedenle bir yandan en yüksek hızda yolumuza devam etmeli, bir yandanda bize verilen silahlar ve tekmelerimiz yardımıyla rakiplerimizi yolun dışarısına atmalıyız.

Satan's Zombies cell-shade türünde çizgi roman ve 3 boyutlu çizimleri birleştiren bir grafik motoruna sahip. Oynanış oldukça eğlenceli, bir yandan yarışıyoruz ve diğer yandan savaşıyoruz ve aksiyon dolu sahneler özel kamera açılarıyla sinematik bir şekilde ağır çekimde oyunculara sunuluyor. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız Satan's Zombies kesinlikle denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

Satan's Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
63.4 MB DOSYA BOYUTU

Satan's Zombies heyecan dolu bir yarış oyunudur

Satan's Zombies içerisinde hem bolca aksiyon bulabileceğiniz hem de yüksek hızda motor yarışı yapmanın keyfini yaşayabileceğiniz eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'ler üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Satan's Zombies'de bir zombi kıyameti hikayesi konu alınıyor. Yaşadığımız şehrin her yanı zombilerle sarılmıştır ve bizim hayatta kalmak için bu şehirden kaçmamız gerekmektedir. Kahramanımız bu iş için motoruna atlıyor ve tehlike dolu bir maceraya yol alıyor. Kahramanımızın önünde aşması gereken engellerin yanında kana susamış zombiler ve rakip motorcular da bulunmaktadır. Bu nedenle bir yandan en yüksek hızla ilerlemeli bir yandan da yolumuzu takip ederek zombilere ve diğer yarışçılara karşı mücadele vermeliyiz.

Satan's Zombies'de bolca aksiyon yer alıyor. Çeşitli silahları kullanabildiğimiz gibi rakip motorcuları tekmeleyerek yolun dışına fırlatabiliyoruz. Bu sahneler farklı kamera açılarıyla ve ağır çekimde bize yansıtılıyor ve sinematik bir hava yakalanıyor. Cell shade tarzındaki çizgi roman havasındaki grafikler 3 boyutla birleşerek güzel iş çıkarmakta.

Eğer yarış oyunlarını ve aksiyonu seviyorsanz Satan's Zombies hoşunuza gidecektir.

 

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombies, Cars and 2 Girls

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil yarış oyunu
  • Wild Truck Hitting Zombies

    Fantastik yarışlara katılacağız.
  • Plants vs Zombies Free APK

    Plants vs Zombies APK Android oyununda yetiştirdiğiniz bitkilerle zombileri yok ediyorsunuz. Bitkiler Zombilere Karşı oyunu ücretsiz!
  • Plants vs Zombies 2 APK

    Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda bitkilerle zombilerin savaşı devam ediyor! Bitkiler Zombilere Karşı 2 oyunu strateji gerektirir.
  • Flat Zombies APK

    Flat Zombies APK, insanları zombilerden korumaya çalıştığınız, farklı modlar sunan hayatta kalma oyunu. Zombi oyunlarını seviyorsanız Flat Zombies'i kaçırmayın.
  • Whack Zombies

    Whack Zombies eğlenceli bir Android oyunudur
  • Zap Zombies

    Zap Zombies, üçüncü şahıs kamera açısından oynanan sürükleyici zombi öldürme oyunu.
  • Zombies Chasing Me

    Zombies Chasing Me, zombilerden koşarak kaçmaya çalıştığınız bir Android oyunu.