Saving Alley Cats!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

Saving Alley Cats, binadan düşen kedileri birer birer yakalayarak kurtarmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu.

Saving Alley Cats, eski atari oyunlarını hatırlamak ve nostalji yapmak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu. Grafikleri çok etkileyici olmasına rağmen, eski oyunlara benzetilmek için biraz eski görünüm kazandırılmış. Fakat yinede oldukça güzel olduğunu söyleyebilirim.

Atari oyunları kategorisinde yer alan Saving Alley Cats'deki amacınız binadan düşen kedileri kontrol ettiğiniz karakter ile yakalamak ve kurtarmak. Aslında basit bir oyun yapısına sahip olmasına rağmen oynadıkça daha da bağımlısı olmanızı sağlayan oyunda, hız ve el becerisi önemli. Eğer yeterince hızlı olmazsanız, düşen kedileri tutamayarak ölmelerine neden verebiliyorsunuz. Bu yüzden ekrana dikkatlice bakarak tüm düşen kedileri yakalamanız gerekiyor.

Eğer herhangi bir kediyi yakalayamazsanız oyun sona eriyor. Ne kadar kedi yakalarsanız puanınız aynı oranda artmaya başlıyor. Böylece kendi rekorunuzu istediğiniz gibi geliştirebilmek mümkün. Ayrıca bu oyunu oynayan arkadaşlarınız ile de yarışa girebilir ve kimin daha çok puan alacağını görebilirsiniz.

Oyunda çok başarılı olup aşırı yüksek puanlar alırsanız, Google Play puan sıralamasına bile girebiliyorsunuz. Fakat bunun için epey uğraşmanız lazım. Bu da çok fazla boş zamana sahip olmanızı gerektiriyor. Ben bu tür oyunları daha çok stres atmak ve vakit geçirmek için oynamayı tercih ediyorum. Eğer siz de bu tür bir oyun oynamak istiyorsanız, Saving Alley Cats'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Saving Alley Cats!

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Saving Alley Cats, iPhone ve iPad sahiplerinin oynayabileceği eğlenceli ve stres atmayı sağlayan bir iOS atari oyunu.

Saving Alley Cats, iOS mobil cihaz sahibi kişilerin satın alaray oynayabilecekleri özenle hazırlanmış bir atari oyunu. Android versiyonu ücretsiz olmasına rağmen iPhone ve iPad'ler için ücretli olan oyundaki amacınız binadan düşen kedileri yakalayarak en yüksek puanı almak.

Basit oynanış ve oyun yapısına sahip olan Saving Alley Cats, eski atari oyunları tarzında geliştirilmiş. Grafik kalitesi yüksek olmasına rağmen oyun size eski oyunları andırıyor. Eğer 90'lı yıllarda atariler ile büyüyen nesildenseniz, bu oyun oldukça hoşunuza gidecektir. Fakat oyun 7'sinden 70'ine her iPhone ve iPad kullanıcısı için oynanabilir olarak geliştirilmiş.

Komplike bir yanı olmayan oyunda kedileri yakalayıp puan kazanıyorsunuz. Eğer kedileri kaçırırsanız oyun sona eriyor ve puanınız karşınıza geliyor. Kedilerin hiç birini kaçırmadan hepsini kurtarabilir misiniz? Cevabınız evetse sizi oyuna alalım ama oyunda bir sınır olmadığı için gittiğiniz yere kadar gitmeniz gerekiyor. Ayrıca kedileri yakalamaya devam ettikçe, oyunun hızı da artıyor ve daha da zorlaşıyor. Bu sayede bir süre sonra kedileri yakalamak neredeyse imkansız hale geliyor. Bu tür oyunlarda hırs yaptığım için oyunla çok uğraşmadan kısa bir inceleme yaptım. Eğer biraz daha inceleseydim, akşama rekor kırmakla uğraşacaktım.

Ücretsiz olsa çok daha fazla kişi tarafından oynanacağı kesin olan oyunu denemek isterseniz satın alarak hemen indirebiliyorsunuz. Eğer son zamanlarda yeni ve farklı bir oyun arıyorsanız, ayrıca atari oyunlarına ilgi duyuyorsanız, Saving Alley Cats'i mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alley Bird

    Alley Bird'de zorlu şartlar altında evine dönmeye çalışan bir kuşa yardım ediyoruz.
  • Splashy Cats

    Splashy Cats, sevimli kedilerle nehirde yüzmeye çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Angry Cats

    Angry Cats ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyun. Worms oyununun dinamiklerini Tom ve Jerry ile başarıyla harmanlıyor.
  • Hello Cats

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • CATS APK

    CATS Crash Arena Turbo Stars Android dövüş oyunları arasında. CATS APK, kendi robotunuzu (savaş makinenizi) tasarlayabildiğiniz harika bir dövüş oyunu.
  • Shuffle Cats

    Shuffle Cats, Candy Crush'ın geliştiricisi King'in yeni kart oyunu.
  • The Battle Cats

    The Battle Cats kedi savaşlarını konu alan bir mobil oyundur
  • Fancy Cats

    Fancy Cats mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal bebek oyunudur