Schools of Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Schools of Magic, kendi büyü okulumuzu kurmaya çalıştığımız ve PvP savaşlara katıldığımız bir macera oyunu.

Schools of Magic, Android işletim sistemine sahip cihazları üzerinde oynayabileceği fantastik bir macera oyunu arayanların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu macera oyunundaki temel görevimiz kendimize ait bir büyücü okulu kurmak ve bu okulda birbirinden güçlü büyücüler yetiştirmek.

Oyuna girdiğimizde son derece orijinal ve benzerine çok fazla denk gelmediğimiz türden bir atmosferle karşı karşıya geliyoruz. Öncelikle kendi büyücü okulumuzu kurmak için kaynaklarımızı verimli bir şekilde kullanmayı amaçlıyoruz. Kendi şehrimizi kurmaya çalıştığımız oyunlardaki dinamikler burada aynen yer alıyor.

Bu dinamiklere ek olarak, okulumuzu kurduktan sonra büyücü yetiştirip bu büyücüleri PvP savaşlara sokuyoruz. Burada da savaş oyunlarında karşımıza çıkan dinamikler öne çıkıyor. Schools of Magic'te bu denli farklı temalara yer verilmiş olması açıkçası çok hoşumuza gitti. Oyuna çeşitlilik katan bu detaylar uzun süreli bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyunda en fazla dikkat çeken detaylar arasında büyücülerin kişiselleştirilebiliyor olması geliyor. Yetiştirdiğimiz büyücülerin savaşta kullanacakları büyülerden tutun da dış görünümlerina kadar her şeylerini biz ayarlıyoruz. Bu aşamada kullanabileceğimiz onlarca farklı giysi, güç ve yetenek mevcut.

Schools of Magic'te görsel yönden tatmin edici bir tasarım diline yer veriliyor. Ücretsiz olarak sunulduğunu da hesaba katarsak içerik ve görsellik olarak son derece tatmin edici. Bazı gramer hataları gibi çok göze batmayan eksileri var fakat genel olarak başarılı bir oyun.

Emircan Erdoğan

Schools of Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Schools of Magic'te kendi büyü okulumuzu kuruyor ve rakiplerimizle kıyasıya bir mücadele içerisine giriyoruz.

Schools of Magic, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir macera oyunu olarak tnaımlanabilir. Fantastik bir deneyim sunan Schools of Magic'te kendi büyü okulumuzu kuruyor ve güçlü büyücüler yetiştirmeye başlıyoruz.

Oyunun dinamikleri son derece orijinal bir kombinasyon üzerine kurulu. Okulumuzu kurabilmek için kaynakları verimli bir şekilde kullanmaya, yetiştirdiğimiz büyücülerin gücünü sınayabilmek için de zorlu savaşlara katılıyoruz.

Savaşların hepsi gerçek zamanlı olarak yapılıyor. Bu savaşlarda aynı oyunu oynayan diğer oyuncuların büyücüleriyle kıyasıya bir mücadele içerisine girebiliyoruz. Mücadeleleri zaferle sonuçlandırabilmek için farklı büyü kollarına hakim olmamız gerekiyor. Öğrencilerimizi hem saldırı hem de savunma büyüleri konusunda sıkı bir eğitime tabi tutmamız gerekli. Bu noktada kişisel tercihlerimiz ve stratejilerimiz devreye giriyor. Savaş stratejilerimize göre yeni büyüler keşfedebilir, büyücümüzün karakterini dilediğimiz gibi şekillendirebiliriz.

Bu tarz bir oyunda görmeyi istediğimiz türden bonuslar ve ekstra açılabilir öğeler School of Magic'te de mevcut. Bunları toplayarak karakterimizin gücünü artırma şansına sahip oluyoruz.

Oyunun en keyifli yanlarından bir tanesi de oyunculara sohbet edebilme şansı sunması. Bu özellik sayesinde yeni arkadaşlar edinebiliyor ve dolayısıyla oyun keyfimizi bir seviye yukarı taşıyabiliyoruz.

Yüksek çözünürlüklü grafikleri, artwork'ü ve çevre modellemeleri ile beğenimizi kazanan oyunun tek eksiği gramer yapısındaki bazı eksikler. Onun haricinde oynamaya değer bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Might & Magic 3 HD

    Heroes of Might & Magic 3 HD klasik strateji oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • Lord of Magic

    Lord of Magic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir krallık kurma oyunudur.
  • Magic Legion - Age of Heroes

    Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Shards of Magic

    Shards of Magic, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.
  • Magic Brawl APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Magic Brawl APK, Brawl Stars oyunundaki içerikleri sunan özel bir sunucudur.
  • Magic Mansion

    Magic Mansion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Magic Parade

    Magic Parade, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz labirent oyunu olarak tanımlanabilir.