Screenshot

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,390 TOPLAM İNDİRME
0.42 MB DOSYA BOYUTU

Screenshot, hızlı bir şekilde masaüstünüzün ekran görüntüsünü alabileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Screenshot, kullanıcıların anlık olarak kullanmakta oldukları Windows masaüstünün ekran görüntülerini alabilecekleri ücretsiz bir ekran görüntüsü alma programıdır.

Piyasada yer alan birçok ekran görüntüsü alma programına göre çok daha basit bir yapıya sahip olan program, sadece masaüstünün ekran görüntüsünü alabilmektedir. Bunun dışında kullanıcılara farklı ekran görüntüsü alma seçenekleri sunmuyor olması programın en büyük eksikliği diyebilirim.

Yine de amacının sadece o an çalışmakta olduğunuz iş ile ilgili ekran görüntüleri almaksa, bunu hızlı bir şekilde yapmanıza olanak sağlayacak olan Screenshot, kullanışlı olabilir.

Yeni başlayan kullanıcıların bile hiç zorlanmadan kullanabileceği program tek bir pencereden oluşmaktadır ve program arayüzü üzerinde yer alan "Take screenshot" tuşuna basmanız durumunda sizin için masaüstü ekran görüntünüzü yakalayacaktır ve almış olduğunuz ekran görüntüsünü kaydetmek istediğiniz yeri ve dosya adını belirlemenizi isteyecektir.

Almış olduğunuz ekran görüntülerini .png veya .jpg uzantılı resim dosyaları olarak bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan program, masaüstü ekran görüntüsü almak için basit bir çözüm arayan kullanıcılar için oldukça kullanışlı olabilir ama programın ileri seviye bilgisayar kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünmüyorum.

Can Çevrim

Screenshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
765 TOPLAM İNDİRME

Screenshot pratik bir ekran görüntüsü alma uygulamasıdır

Screenshot kullanıcılara mobil cihazları üzerinden pratik bir şekilde ekran görüntüsü alma konusunda yardımcı olan bir uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir ekran görüntüsü alma uygulaması olan Screenshot saniyeler içerisinde ekran görüntüsü alamanızı mümkün kılmakta. Normalde birçok Android cihazda ekran görüntüsü almak için belli bir kısa yol tuşu bulunmakta; fakat kullanıcılar bu kısayol tuşlarını bilemeyebiliyorlar. Bunun yanında çoğu cihaz ekran görüntüsü almak için kullanacağınız kısayol tuşunu değiştirmenize imkan vermiyor. Bu nedenle Screenshot gibi alternatif ekran görüntüsü alma uygulamaları oldukça işe yarıyor.

Screenshot uygulamasını Android cihazınıza yükledikten sonra mobil cihazınızın açma kapama ve ses kısma tuşlarına aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Screenshot ekran görüntüsünü yakalamanın yanındak ullanışlı ek özelliklere de sahip. Uygulama yakaladığınız ekran görüntülerini size göstererek bu ekran görüntünüzü kırpmanıza izin veriyor. Ayrıca resminiz üzerinde çizimler yapabiliyor veya ekran görüntüsüne yazılar ekleyebiliyorsunuz.

Screenshot ekran görüntülerini moziklemenize ve ekran görüntülerinin kaydedileceği klasörü belirlemenize izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iFun Screenshot

    iFun Screenshot, kolay ekran görüntüsü alma, düzenleme, sabitleme, paylaşma özellikleriyle dikkat çeken ekran yakalama programı.
  • Jet Screenshot

    Jet Screenshot ile ekran görüntüsü alıp düzenleyebilir ve kolayca internet üzerinde paylaşabilirsiniz.
  • Capture-A-ScreenShot

    Capture-A-ScreenShot ücretsiz bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • Zcreenshot

    Bilgisayarınızın ekran görüntüsünü almak ve saklamak için bu screenshot programını indirebilirsiniz.
  • Multi Monitor Screenshot

    Multi Monitor Screenshot, çok sayıda monitör ile çalıştığınız durumlarda ekran görüntüsü almanızı kolaylaştıracak ve hızlandıracak bir programdır.
  • Moo0 ScreenShot

    Bilgisayarınızın ekran görüntüsünü almak için kolay ve hızlı ücretsiz bir araç arıyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
  • Auto Screenshot Capture

    Bilgisayar ekranınızın ekran görüntüsünü otomatik ve kolay bir şekilde alabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • IE Screenshot 1.0.2

    Web Ziyaretleriniz Daha Güzel olsun, Gezdiğiniz Yerlerin Fotoğraflarını Çekin..