Scrolls

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
735 TOPLAM İNDİRME
1.89 MB DOSYA BOYUTU

Scrolls, Minecraft yapımcısı Mojang tarafından geliştirilmiş olan bir kart oyunudur

Scrolls. Minecraft'taki başarısı ile tanıdığımız Mojang tarafından yayınlanmış olan yeni bir masaüstü kart oyunudur.

Fantastik bir temaya sahip olan Scrolls'da kart oyunlarının ve masa oyunlarının güzel yönleri bir araya toplanıyor. Oyunda savaşın ruhunun scrolls adlı kartlar altında tutulduğu bir dünyaya konuk oluyoruz. Bu dünyada canavarların, büyülerin ve antik makinaların güçlerinden yararlanıyoruz kartlarımızı masaya yatırarak rakiplerimizi yenmeye çalışıyoruz.

Scrolls'ta temel olarak farklı kartları toplamaya çalışıyoruz ve bu kartlardan oluşturacağımız destelerle rakiplerimizle savaşıyoruz. Her maçta rakibimizin idol adı verilen ve ordularının arkasında konumlanmış olan taşlarından 3 tanesini yok etmeye çalışıyoruz. Her idol 10 hayat puanına sahip. İdollerin 3 tanesini yok ettiğimizde maçı kazanıyoruz.

Scrolls'da yüzlerce farklı kart yer alıyor. Bu kartların bazıları kolayca erişebileceğimiz kartlar. Bazıları da nadir olarak erişebilen; fakat büyük güçlere sahip olan kartlar. Kartlarımızın sahip olduğu güçler, avantaj ve dezavantajlar oyundaki ordumuzun başarısını doğrudan etkilemekte.

Scrolls içerisinde farklı oyun modları yer alıyor. Bunun yanında bir de eğitim bölümü yer alıyor ve oyun dinamiklerini bu eğitim bölümünü oynayarak öğrenebiliyorsunuz. Oyunda dilerseniz yapay zekayla hızlı bir şekilde karşılaşma yapabilir, dilerseniz internet üzerinden arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca oyunda rütbe sistemine dayalı bir de online mod yer alıyor. Bu modda rakiplerinizi yendikçe rütbe kazanabiliyor ve daha güçlü oyuncularla karşılaşabiliyorsunuz.

Scrolls, oyun geliştirme konusunda bir hayli tecrübeli Mojang tarafından yayınlanmış olması bakımından gelecek vaad eden bir kart oyunu.

Can Erdil Şentürk

Scrolls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME

Scrolls, Minecraft'ın üreticisi olan Mojang tarafından tasarlanmış, üst düzey kalitede bir kart oyunu olarak dikkat çekiyor.

Minecraft oyunuyla büyük bir çıkış yapan Mojang firması bu kez Scrolls adını verdiği farklı bir çalışmayla karşımıza çıkıyor. Kart oyunu kategorisine dahil olan ve Heroes of Might and Magic’e benzeyen yapısıyla dikkat çeken Scrolls, Android tabletler üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyunun en fazla öne çıkan noktası ise çapraz platform desteği sunması sayesinde Mac, PC ve tablet kullanıcılarının aynı oyunda buluşmasına imkan sağlıyor.

Oyuna ilk girdiğimizde kendimizi temiz çizgilerin ve emek verilmiş olduğu her hallerinden belli olan modellemelerin arasında buluyoruz. Oyunda yer alan Artwork çalışmaları gerçekten bir mobil oyundan görmeyi beklemediğimiz kadar güzel. Scrolls’deki temel amaçlarımızdan ilki kendimize güçlü bir ordu kurmak ve düşman birliklerini yok etmek. Ordumuz ilk bölümlerde görece olarak daha güçsüz bir yapıda. Savaşları kazandıkça sahip olduğumuz birlikler güç olarak ileriye gidiyor ve bu sayede gelecek rakiplerimiz üzerinde hatırı sayılır bir üstünlük yakalıyoruz.

Ejderhalar gibi fantastik kahramanların yanında sunulan steampunk kokan detaylar oyunun ortaya orijinal bir konsept çıkarmasını sağlıyor. Düşman birliklerini bozguna uğratmak için ölüm saçan makineleri, ejderhaları kullanabilir ve güçlü büyüler yapabilirsiniz. Oyunda çoklu oyuncu modu dışında bir de tekli mod bulunuyor. Çoklu oyuncu modunda oynamak isterseniz, tahmin ettiğiniz gibi internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor.

Genel olarak Scrolls kart oyunlarından hoşlanan ve Heroes of Might and Magic oynayıp keyif almış oyunseverler tarafından denenmesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.

 

Emircan Erdoğan

Scrolls

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
0.78 MB DOSYA BOYUTU

Scrolls, kart oyunlarının ve masa oyunlarının güzel yönlerini birleştiren bir oyundur

Scrolls, Minecraft oyunuyla ünlü olan Mojang firmasının kendi içerisinde geliştirdiği 2. büyük oyun projesidir.

Bir kart oyunu olan Scrolls'ta hem masaüstü rol yapma oyunlarının hem de kart oyunlarının güzel özellikleri bir araya toplanarak oyunculara sunuluyor. Oyunda fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve kendi ordumuzu kurarak rakiplerimizle karşılaşıyoruz. Scrolls'ta kendi ordumuzu toplayacağımız kartlar ile oluşturmaktayız. Oyunda yüzlerce kart seçeneği yer almakta. Bunun yanında oldukça ender rastlanan ve özel güçlere sahip olan kartlar da bulunmakta.

Scrolls'taki temel amacımız sahip olduğumuz idol adlı taşları rakiplerimize karşı korumak ve rakiplerimizin idollerini yok etmek. İdollerimizi korumak için ordumuzdan yani oluşturduğumuz kart destelerinden faydalanıyoruz. Eğer rakibimizin 3 idolünü yok edersek veya bizim 3 adet idolümüz yok edilirse maç sonlanıyor ve idolleri yok eden taraf maçı kazanıyor.

Scrolls dilerseniz oyunu tek başınıza yapay zekaya karşı, dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir oyun. Farklı oyun modlarına yer veren Scrolls'ta eğitim bölümü de düşünülmüş ve bu bölümü oynayan oyunculara oyunun temel kurallarını kolayca öğrenme imkanı verilmiş. Rütbe sistemine dayanan oyun modunda seviyemize yakın rakiplerle karşılaşarak rütbemizi artırmaya çalışmaktayız.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls Legends

    The Elder Scrolls Legends ücretsiz olarak oyanaybileceğiniz bir online kart oyunudur
  • MARVEL SNAP

    Bu kart oyununu hemen indirin ve hızlı bir oyununun keyfine varın.
  • Inscryption

    Kart oyunlarını seviyor musunuz? Farklı bir kart oyunu mu arıyorsunuz? O zaman Inscryption aklınızı başınızdan alacak.
  • Ratropolis

    Ratropolis: Gerçek zamanlı kart oyunu, Steam en iyi oyunlar arasında!
  • Magic: The Gathering Arena (MTGA)

    Magic: The Gathering Arena: Dünyanın en çok oynanan kart oyunu PC'de!
  • SolSuite Solitaire

    SolSuite Solitaire 504 tane kaliteli Solitaire ve kart oyunu barındıran, gelişmiş özellikleri ile kişiselleştirilmiş kart oyunu zevkini ayağınıza getiren mükemmel bir oyun paketi yazılımıdır.
  • Minion Masters

    Minion Masters, kartlarla oynanan kule savunma oyunu. Minion Masters, PC oyuncuları için Steam'de!
  • Age of Magic CCG

    Age of Magic CCG online olarak oynayabileceğiniz bir kart oyunu