Sculptris

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,939 TOPLAM İNDİRME
19.23 MB DOSYA BOYUTU

Sculptris ile yüksek detaya sahip 3 boyutlu modellemeler oluşturabilirsiniz

Sculptris kullanıcılara oldukça detaylı 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilme imkanı veren ve bu iş için birçok farklı aracı bünyesinde barındıran bir 3 boyutlu modelleme programıdır.

Ücretsiz olarak inidirilip kullanılabilme gibi güzel bir özelliğe sahip olan Sculptris sayesinde kısa süre içerisinde tercihlerinize uygun 3 boyutlu modellemeler oluşturabilmektesiniz. Sculptris eğer 3 boyutlu modelleme dünyasına yeni giriyorsanız sizin için ideal bir giriş aracı olacaktır. Programın özellikleri kolayca anlaşılabiliyor ve bu alanda tecrübeniz olmasa dahi kendi başınıza birşeyler öğrenebilmenizi mümkün kılıyor.

Sculptris kullancılara 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilmek için geniş bir materyal seçeneği sunmakta. Uygulama içerisinde yer alan farklı fırça türlerinin yanında belli alanları farklı açılarla döndürmenize veya yakınlaştırıp uzaklaştırmanıza olanak sağlayan fiziksel düzenleme seçenekleri de yer alıyor.  Ayrıca JPEG veya PNG formatındaki resim dosyalarını 3 boyutlu modellemeleriniz için arkaplan olarak kullanabiliyorsunuz.

Sculptris ile oluşturduğunuz modellemeleri OBJ formatında bilgisayarınıza kaydedebilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Sculptris

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
571 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Sculptris ile kolayca detaylı 3 boyutlu modellemeler hazırlayabilirsiniz

Sculptris eğer 3 boyutlu tasarımlar oluşturmak istiyorsanız ve bu işe başlangıç için kolayca anlayabileceğiniz bir yazılım arıyorsanız size tavsiye edebileceğimiz bir 3 boyutlu modelleme programıdır.

Mac bilgisayarlar için geliştirilmiş olan Sculptris ücretsiz olarak inidirilip kullanılabiliyor. Bu nedenle eğer 3 boyutlu modelleme öğrenmek istiyorsanız pahalı yazılımlara lisans ücreti ödemeden Sculptris ile 3 boyutlu modelleme işine girebilirsiniz. Programın kolay anlaşılabilir arayüzü sayesinde bu alanda tecrübe sahibi olmasanız dahi birşeyler öğrenebilmenize ve kendi kendinize 3 boyutlu modellemeler yapabilmenize olanak sağlamakta.

Sculptris'te modelleme işlemleri için kullanıcılara oldukça geniş araç seçenekleri sunuluyor. Sculptris'in sahip olduğu farklı fırçalar ile modellemelerinizi şekillendirebileceğiniz gibi modellemenin belirli bölümlerini döndürmenize, yakınlaştırıp uzaklaştırmanıza veya benzeri fiziksel değişiklikler yapmanıza imkan tanıyan düzenleme araçlarına da erişebiliyorsunuz.

Sculptris PNG ve JPEG formatındaki resim dosyalarınızı modellemeleriniz için arkaplan yapmanıza imkan tanıyor. Yazılım aracılığıyla oluşturulan modellemeler OBJ formatında kaydedilebilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Dimension

    Adobe Dimension, tasarımlarınızı üç boyutlu olarak hayata geçirmenin en hızlı yoludur.
  • Autodesk 123D Design

    Autodesk 123D Design ile hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilirsiniz
  • Google SketchUp

    Google SketchUp, ücretsiz 3B modelleme programıdır. SketchUp, mimarlar, mühendisler, film yapımcıları, oyun geliştiricileri ve 3 boyutlu modelleme ile uğraşan herkes içindir.
  • OpenSCAD

    OpenSCAD ile 3 boyutlu tasarımlar hazırlayabilirsiniz
  • Blender

    3 boyutlu modelleme ve animasyon oluşturma programı olan Blender ile yapabileceklerinizin sınırı yok.
  • Balancer Lite

    Balancer Lite, 3 boyutlu modelleri kolay bir şekilde optimize etmenize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış başarılı bir programdır.
  • LEGO Digital Designer

    Bilgisayarda LEGO küpleri ile hiç tasarlanmamış oyuncaklar yaratmanız için hazırlanan program sayesinde basit ve eğlenceli adımlarla 3 boyutlu LEGO oyuncakları hazırlayabilirsiniz.
  • 3D Impact Pro 1.25

    3D Impact Pro ile, web sayfalarınız için çok güzel 3D animasyonlar, başlıklar, objeler, butonlar, ve logolar yapabilirsiniz.