Sea of Lies: Leviathan Reef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen korsan motiflerini içeren bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Sea of Lies: Leviathan Reef, hikaye bazlı tam bir aksiyon oyunudur.

Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyununda hikaye bağlı kalındığı için kısaca hikayeden bahsetmek gerekir. Oyunda karakteriniz annesinin ölümünü haber alır ve bunun üzerine Karayipler’de bir adada yönetici olan babasını ziyarete gelir. Ancak henüz yoldayken karakterimiz korsanlar tarafından kaçırılır. Böylelikle karakterimiz birdenbire kendini bir kan davasının içinde bulur.

Başlatılan bu savaşta kimin arkadaşınız kimin düşmanınız olduğuna dikkat etmelisiniz. Dost dedikleriniz sizi sırtınızdan vurabilir. Oyunda amacınız Kral Korsana ulaşıp onu mağlup etmek olacak. Açık denizlerde çarpışacak olan ordunu topla ve savaşta yerini al. Macera dolu Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu Google Play Store’da sizi bekliyor.

Yağız Sarman

Sea of Lies: Leviathan Reef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
1.13 GB DOSYA BOYUTU

Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu korsan motiflerini aksiyonla birleştiren detaylı hazırlanmış bir oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu aksiyon türünde detaylı bir hikaye üzerine kurulmuş bir oyundur.

Deneme sürümünü ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyununun hikayesinden kısaca bahsetmek gerekir ki oyunun hikayesini bilmeden keyif almanız mümkün değil. Oyunda karakterimiz annesinin ölüm haberini alır ve bunun üzerine bir Karayip adasının yöneticiliğini yürüten babasını ziyarete gelmek ister. Ancak bir kan davası dahilinde karakterimiz korsanların hedefi olur. Karakterimiz kaçırılmasının ardından kin güder ve savaşta ben de varım der.

Başlatılan bu savaşta tarafsız kalamayacaksınız. Ancak kimin tarafında yer aldığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Zira kimin dost kimin düşman olduğunu anlamak da epey zor olacak. Oyunda amacınız Kral Korsan’a ulaşıp onu yenmek olacak. Bu yolda açık denizlerde düşmanla kapışacaksınız. Bu durumda güçlü bir ordu kurmanızda fayda var. Oyunda savaşları küçük oyunlar ve bulmacalar çözerek hallediyorsunuz. Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu AppStore’da siz oyuncuları bekliyor.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sea of Lies: Nemesis

    Sır dolu cinayetleri araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • Sky to Fly: Soulless Leviathan

    Sky to Fly: Soulless Leviathan, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı arcade oyunu.
  • Battlefleet Gothic: Leviathan

    Battlefleet Gothic: Leviathan, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uzay stratejisidir.
  • Sea Hero Quest

    Sea Hero Quest, Android işletimine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Sea Battle 3D

    Sea Battle 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayarak keyifli vakit geçirebileceğiniz aksiyon dolu ve heyecanlı bir deniz savaşı oyunudur.
  • Shadowblood: SEA

    Shadowblood: SEA, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve gerçek zamanlı olarak özel canavarlarla mücadele edeceğiniz tam bir aksiyon oyunudur.
  • Shark Reef Live Wallpaper Free

    Shark Reef Live Wallpaper Free ile Android telefonunuzun arkasında doğal bir köpekbalığı resifi görüntüleyebilirsiniz