Secret Tidings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

Sıradışı bir güvenlik uygulaması olan Secret Tidings, mesajlarınızı görsellerin içine saklayıp şifreleyebiliyor ve bilgilerinizin peşine düşenlere zeki bir kamuflaj hazırlıyor.

Secret Tidings oldukça sıradışı bir güvenlik uygulaması. Uygulamanın yaptığı şey, yazmış olduğunuz mesajları bir görselin içinde saklamak. Bu görseller e-posta, bulut depolama ve sosyal medya aracılığıyla paylaşılabiliyorlar. Ancak, sadece mesajı ileten kişi resimlerin ardında yatan mesajları okuyabilme yetkisine sahiptir. Steganografi olarak adlandırılan bir sitemi kullanan Secret Tidings, gizleme sanatı olarak bilinen bu yöntem sayesinde göz onünde bulunan dosya formatlarını kullanıp kimsenin aklına gelmeyecek bir şifreleme sistemi kullanıyor. Bu sayede bilgisayarınızın kontrolünü bile ele geçirmiş olsalar verilerinize ulaşmak epey zorlaşmış olacak.

Şüpheli olmayan içeriklerle sağlamış olduğunuz bu iletişim malzemesi sayesinde güvenlik önlemlerini yepyeni bir boyuta taşımanız mümkün oluyor. Secret Tidings, dosya ekleri veya metinler sayesinde mesajlar üretmenizi sağlıyor ve bu mesajları görsellerin içine saklayabiliyorsunuz. Bununla birlikte gizli olan bu mesajlara ulaşım için bir güvenlik kodu da istendiği için ikinci bir güvenlik katmanı da oluşturulmuş oluyor. Böylece iletiyi alanlar da sunulmuş yöntemler sayesini mesajı deşifre edebiliyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secret Disk

    Secret Disk sabit diskinizi şifrelemek ve gizlemek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir programdır
  • Top Secret Crypto Gold

    Top Secret Crypto Gold programi, dosya ve e-posta sifrelemesi yaparak, Internet üzerinde kisisel bilgilerinizi korumanizi sagliyor...
  • Secret Neighbor

    Gizlilik esaslı korku oyunu Hello Neighbor'u multiplayer oynamak ister misiniz? Secret Neighbor, Steam'de!
  • Toby: The Secret Mine

    Toby: The Secret Mine bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Secret World Legends

    Secret World Legends ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • The Secret of Pineview Forest

    The Secret of Pineview Forest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • SCP: Secret Laboratory

    SCP: Secret Laboratory, internet üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bir korku oyunu.
  • Secret Notes

    Size özel tüm notları Secret Notes adlı ücretsiz program sayesinde kendi belirleyeceğiniz şifre ile güvende tutabilirsiniz.