Secretcv İş İlanları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME
8.1 MB DOSYA BOYUTU

Secretcv İş İlanları, iş arama sürecinde adaylara yardımcı olan ve Secretcv üzerindeki tüm işlemlerini iPhone ve iPad'leri ile yapabilmelerini sağlayan yararlı, ücretsiz ve pratik bir uygulama.

Secretcv İş İlanları, adından da çok açık şekilde anlayacağınız üzere Secretcv üzerinde iş ilanlarını kontrol ederek, başvuru yapmanızı, başvurularınızı kontrol etmenizi yada mesajlarınızı okuyabilmenizi sağlayan yararlı bir uygulama.

Kendinize uygun olduğunu düşündüğün iş ilanları arasıdna gezinerek beğendiklerinize başvuru yapmanızı sağlayan uygulama, hem pratik hem de kolay kullanıma sahip. İş arama işlemlerinizi hızlandıran uygulama sayesinde dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde iş ilanlarına bakarak başvuru yapabiliyorsunuz.

Türkiye'nin popüler kariyer ve iş bulma platformlarından bir tanesi olan Secretcv, sunmuş olduğu mobil uygulaması ile hem Android hem de iOS kullanıcılara kolaylıklar sunuyor.

Site üzerinde yapabildiğiniz pek çok işlemi akıllı telefon üzerinde yapma şansı sunan Secretcv, bulduğunuz ilanlara başvurma ve takip etme gibi özellikler de sunuyor. Sıkıntılı bir süreç olan iş arama dönemini daha rahat ve hızlı bir şekilde atlatmak isteyenlerin kullanabileceği resmi Secretcv uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Secretcv İş İlanları

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Secretcv İş İlanları, iş arama sürecinde olan mobil kullanıcılara yardımcı olan ve bu süreci kolaylaştıran resmi iOS Secretcv uygulaması.

Secretcv İş İlanları, iş arama, iş ilanları kontrol etme, işe başvurma, başvurularınızı kontrol etme ve Secretcv mesajlarınızı okuma gibi tüm işlemleri yapmanızı sağlayan yararlı ve aynı zamanda resmi iOS uygulaması.

Secretcv'nin resmi uygulaması olan Secretcv İş İlanları, kullanıcılara iPhone ve iPad'leri üzerinden iş ilanları kontrol etme keyfi sunuyor. Sıkıntılı bir süreç olan iş arama döneminde, bu süreci kolaylaştırarak aradığınız işi bulmanıza yardımcı olan uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz.

Nerede olursanız olun Secretcv iş ilanları arasında gezinti yaparak istediğiniz işi bulmanıza yardımcı olan uygulama, sade arayüzü sayesinde oldukça hızlı ve rahat işlem yapmanızı sağlıyor. Aradığınız kriterlere uyan işleri takibe alma özelliği de bulunan uygulama, Secretcv sitesi üzerinde yapabildiğiniz işlemlerin hemen hemen hepsini yapma olanağı sunuyor.

İş bulma fırsatını cebinize kadar getiren uygulama sayesinde gece yatmadan önce yatağınızda bile uygun iş ilanları arasında arama yapabiliyorsunuz.

İş arama ve bulma sürecinizde size yardımcı olacak olan uygulamayı hem iOS hem de Android cihaz sahipleri indirerek iş ilanlarını düzenli olarak kontrol edebiliyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Kpss İlanları

    Kpss İlanları, Android cihazlarınız üzerinde KPSS puanınız ile başvurabileceğiniz tüm ilanları görüntülemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir.
  • Resmi İlanlar

    Resmi İlanlar uygulamasında gazetelerde yayınlanan resmi ilanlara ulaşabilirsiniz.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.