Secure Eraser

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
729 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Secure Eraser, dosyalarınızı ve sürücülerinizi güvenli şekilde silerek sisteminizi temizler.

Secure Eraser, dosyalarınızı ve sürücülerinizi güvenli şekilde silerek sisteminizi temizler.

Belgelerinizi ve sürücülerinizi sabit diskinizden silmeniz, onun tamamen silindiği anlamına gelmez. Bilgi üzerine yazılmadığı sürece, herhangi biri onu geri getirebilir. Eğer bir bilgisayar başkasına satılırsa ya da kullanılmadan bırakılmışsa bu daha da karmaşık hale gelebilir.

Bu yazılım işte bu tür durumlarda en çok bilinen, verilerin geri getirilememesi yöntemini kullanır. Ödüllü olan bu program sayesinde verilerinizi tamamıyla ortadan kaldırmak, yok etmek mümkündür. Programla; dosyalar, klasörler, sürücüler, geri dönüşüm kutusu tamamen bilgisayardan kaldırılabilir. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.
  • Secure Data Eraser

    Secure Data Eraser, algoritmaları hızlı ve güvenli şekilde silmek için, tasarlanmış desenleri kullanarak, çoklu geçişlerle veri yazar.
  • Soft4Boost Secure Eraser

    Soft4Boost Secure Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Privacy Eraser Free

    Privacy Eraser Free, çevrimiçi güvenliğine önem veren ve arkasında iz bırakmak istemeyen kullanıcılar için geliştirilmiş olan güçlü sistem temizlik programıdır.
  • Secure Editor

    Secure Editor, şifre korumalı zengin bir metin editörüdür.
  • Duplicate File Eraser

    Duplicate File Eraser, aynı (çift) dosyaları bulma ve silme programı ve ücretsiz.
  • 4Neurons Eraser

    4Neurons Eraser ile dosyalarınızı iz bırakmayacak şekilde yok edebilirsiniz.
  • Norton Power Eraser

    Norton Power Eraser ile bilgisayarınızı tarayarak tehlike altında olup olmadığınızı öğrenebilir ve sorunları giderebilirsiniz.