Secure File Deleter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

Secure File Deleter, Windows kullanıcılarının ücretsiz indirip kullanabileceği güvenli dosya silme programı.

Secure File Deleter, her Windows kullanıcısının ihtiyaç duyacağını düşündüğüm güvenli dosya silme programı. Geri dönüşüm kutusuna gönderip sildiğiniz veya direkt sildiğiniz dosyaların içeriğini temizleyerek dosya kurtarma programlarıyla geri getirilemeyecek şekle dönüştürüyor.

Ücretsiz indirip kullanabileceğiniz dosya silme programı ile ister bir dosyayı isterseniz de klasörü güvenli şekilde silebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken; geri döndürülmeyecek formatta silinmesini istediğiniz özel dosya veya klasörü sürükle bırak yaparak programa aktarmak.

Güvenli silme için farklı seçenekler (rastgele karakterleri rastgele yerlere üst üste yazma, dosya içeriğini rastgele karakterlerle üst üste yazma) sunan programın arayüzü de son derece sade.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • File Deleter

    File Deleter bilgisayarınızda bulunan dosyaları kalıcı olarak silerek kurtarılmasını engelleyen yardımcı bir araçtır. Programla kimsenin görmesini istemediğiniz dosyaları silerek kişisel güvenliğinizi koruyabilirsiniz.
  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.
  • Wise Force Deleter

    Wise Force Deleter programını kullanarak bilgisayarınızdaki silemediğiniz dosyalarınızdan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Secure Data Eraser

    Secure Data Eraser, algoritmaları hızlı ve güvenli şekilde silmek için, tasarlanmış desenleri kullanarak, çoklu geçişlerle veri yazar.
  • Soft4Boost Secure Eraser

    Soft4Boost Secure Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Swiss File Knife

    Swiss File Knife, komut satırında dosyaları yöneten ve metin işleyen dosya yöneticisidir.