SecureTeen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ebeveyn kontrol uygulamasıdır.

Çocuklarınızın mobil cihazlarında neler yaptığını merak ediyorsanız, onları hem fiziksel hem de psikolojik gelişimlerine zarar verecek içeriklerden uzak tutmak istiyorsanız ve çevrimiçi aktivitelerini takip etmek istiyorsanız SecureTeen tam istediğiniz uygulama olabilir.

SecureTeen, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir ebeveyn kontrol uygulaması. İnternet o kadar geniş bir platform ki, faydalı olduğu kadar zararlı pek çok içerik de bulunuyor. Fakat çocuklarımızı bu tür içeriklerden uzak tutmak o kadar da kolay değil.

Çocuğunuzun yaşına uygun ve ona faydalı olacak içeriklere erişmesini sağlamak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Pek çok özelliği bir arada bulunduran bu uygulama ile çocuğunuzun çevrimiçi aktivitelerini 24 saat takip edebilirsiniz.

Özellikler:

  • Engellenmesi gereken kategoriler arasından seçme.
  • Anahtar kelime odaklı engelleme.
  • Çocuğunuzun kullanmasını istemediğiniz uygulamaları kilitleme.
  • Tarama geçmişlerine göz atma.
  • Bulundukları yeri takip etme.
  • Çevrimiçi uzaktan kontrol paneli.

Eğer çocuğunuzun internet üzerindeki güvenliğini sağlamak istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

SecureTeen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda ebeveyn kontrolü için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

SecureTeen, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz faydalı bir ebeveyn kontrol uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi İnternet çok geniş bir mecra olduğundan faydalı ve zararlı içerikler birbirine karışmış durumda. Çocuklarımızın da en çok vakit geçirdiği yer artık internet oldu. Onları zararlı içeriklerden nasıl koruyorsunuz?

SecureTeen işte bu soruya cevap vermek için geliştirilmiş bir uygulama. Çocuklarınızın mobil cihazları üzerinde ne gibi aktivitelerde bulunduğunu ve ne tür içeriklere eriştiğini takip etmek bu uygulama ile çok kolay.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi, uygulamayı bir kere çocuğunuzun telefonuna kurduktan sonra bir daha oraya bakmak zorunda olmamanız diyebilirim. İnternet üzerindeki panelden çocuğunuzun aktivitelerini takip edebiliyorsunuz.

Çocuğunuzun eriştiği içerikleri takip etmenin yanında uygulama ile çocuğunuzun girmesini istemediğiniz siteleri de engelleyebiliyorsunuz. Bunu da çeşitli kategoriler arasından istediklerinizi seçerek veya anahtar kelimeler belirleyerek yapabiliyorsunuz. Ayrıca çocuğunuzun tarama geçmişine de göz atabiliyor ve bulundukları mekanları GPS aracılığıyla takip edebiliyorsunuz.

Kapsamlı özellikleri ile başarılı bir ebeveyn kontrol uygulaması olduğunu düşündüğüm SecureTeen uygulamasını indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır