Şehirler Arası Otobüs Sürme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1.6/5 ZİYARETÇİ
5,944 TOPLAM İNDİRME

Şehirler Arası Otobüs Sürme mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur

Şehirler Arası Otobüs Sürme eğer otobüs kullanmayı seviyorsanız ve bu eğlenceyi mobil cihazlarınız üzerinde yaşamak istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir otobüs simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs oyunu olan Şehirler Arası Otobüs Sürme bizi gerçekçi bir otobüs kullanma tecrübesi bekliyor. Oyunda şehir içinde otobüs kullanarak para kazanmaya çalışıyoruz. Bu da trafik içine çıkarak araç kullanmamız anlamına geliyor. Şehirler Arası Otobüs Sürme'de Avrupa şehirlerine yolculuk ediyor, yolcularımızı duraklardan alarak onları en kısa sürede ulaşmak istedikleri yere bırakmaya çalışıyoruz. Bu işi yaparken de trafikteki araçlara dikkat etmemiz ve kaza yapmamamız gerekiyor.

Şehirler Arası Otobüs Sürme'de otobüsünüzü dilerseniz dış kamera açısıyla, dilerseniz kokpitten kontrol edebilmektesiniz. Otobüslerin iç tasarımlarına özen gösterildiğini söyleyebiliriz. Oyunda para kazandıkça yeni otobüslerin kilidini açabilirsiniz. Şehirler Arası Otobüs Sürme'de şu an için 6 adet otobüs yer alıyor, zamanla güncellemeler aracılığıyla bu otobüslere yenilerinin ekleneceği sözü de veriliyor.

Şehirler Arası Otobüs Sürme tamamen Türkçe içeriğe sahip olan bir oyun. Güzel grafikler, gerçekçi yapı, 20'den fazla görev, köy, şehir ve otoban yolları Şehirler Arası Otobüs Sürme'nin diğer özellikleri arasında.

Can Erdil Şentürk

Şehirler Arası Otobüs Sürme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,163 TOPLAM İNDİRME
306 MB DOSYA BOYUTU

Şehirler Arası Otobüs Sürme mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs simülatörüdür

Şehirler Arası Otobüs Sürme eğer otobüs kullanma eğlencesini mobil cihazlarınız üzerinde yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir otobüs simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs oyunu olan Şehirler Arası Otobüs Sürme'de gerçekçi bir otobüs kullanma tecrübesi bizi bekliyor. Oyunda Avrupa ve Türkiye yollarında otobüs kullanmamıza izin veriliyor, biz de bu yollar üzerinde yolcu taşıyarak para kazanmaya çalışıyoruz.

6 farklı otobüse yer veren Şehirler Arası Otobüs Sürme'de trafik içinde yol alırken yolcuları duraklardan almamız ve onları varmak istedikleri noktaya en hızlı şekilde bırakmamız gerekiyor. Otobüsümüzle yol alırken kaza yapmamaya özen göstermeliyiz. Yolcuları taşıdıkça para kazanıyoruz ve yeni otobüslerin kilidini açabiliyoruz.

Şehirler Arası Otobüs Sürme'de aracınızı dış kamera açısıyla yönetebileceğiniz gibi kokpit kamerasından da yönetebilir ve daha gerçekçi bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Public Transport Simulator Coach APK

    Public Transport Simulator Coach APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir otobüs sürme oyunu. Otobüs simülatörü internetsiz oynanır.
  • Bus Simulator Ultimate APK

    Bus Simulator Ultimate APK, android cihazlarda oynayabileceğiniz popüler otobüs sürme oyunudur.
  • School Driving 3D APK

    School Driving 3D APK ücretsiz oynanabilir sürüş simülatörü oyunudur. Driving School 3D'de gerçek dünya ortamında sürüyor, yol kurallarını öğreniyorsunuz.
  • Bus Simulator 2015 APK

    Bus Simulator 2015 Android otobüs simülatör oyununda gerçek otobüsleri kullanıyorsunuz. Otobüs oyunları seveneler kesinlikle oynamalı!
  • World Bus Driving Simulator APK

    World Bus Driving Simulator APK Android sürüş simülatöründende zorlu yollarda Brezilya'daki en ünlü otobüsleri kullanıyorsunuz.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Bus Driver 2015

    Bus Driver 2015, büyük otobüsleri sürme merakı olanlar için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android otobüs simülasyonu.
  • Bus Simulator 3D

    Android cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz eğlenceli bir otobüs sürme simülasyonu. 3D olarak tasarlanmış oyunda gerçekçi bir fizik motoru görev yapıyor.