SelfShot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

Selfshot uygulamasını kullanarak karanlık ortamlarda dahi Android cihazınızla selfie çekimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Selfshot uygulaması, sık sık karanlık ortamlarda selfie çekimleri gerçekleştiren Android kullanıcılarının deneyebilecekleri özçekim fotoğraf uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Hem basit ve anlaşılır arayüzü, hem de işlevsel yapısı sayesinde kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı da sanmıyorum.

Uygulamanın en temel işlevi, başta da dediğim gibi karanlıkta selfie çekimleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak. Bunu gerçekleştirmek için cihazınızın arka flaşını ön kamerayı kullansanız bile yakan uygulama, böylelikle ortamı biraz daha aydınlatmayı başarıyor ve selfielerinizin biraz daha aydınlık olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Ancak uygulamayı kullanırken arkada yer alan flaşın duvar, eşyalar gibi nesnelerden geri yansımasını sağlamanız gerektiğini unutmamalısınız. Dolayısıyla çok geniş ve açık ortamlarda yeterince başarılı olamayan uygulama, en iyi sonucu biraz daha kapalı ve küçük odalarda veriyor.

Uygulamayı kullanarak çektiğiniz selfie fotoğraflarını hem iletişim ve mesajlaşma uygulamalarınız, hem de sosyal medya uygulamalarınız üzerinden de paylaşabiliyorsunuz. Bilhassa gece geç saatlere kadar Snapchat ile fotoğraf gönderip alan Android mobil cihaz sahiplerinin uygulamanın temel işlevinden hoşlanacaklarını düşünüyorum.

Elbette bir ayna olarak dahi kullanılabilen uygulamanın karanlıkta kullanıcılara büyük bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Göz atmadan geçmemeniz gereken uygulamalar arasında olduğunu belirtmem gerek.

Yiğit Ekim Demir

SelfShot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

SelfShot uygulaması ile kendinizi Türk Hava Yolları'nın TV reklamlarına dahil edebilirsiniz.

SelfShot, Türk Hava Yolları tarafından hazırlanmış eğlenceli bir özçekim (selfie) uygulamasıdır. Yıldız sporcular Kobe ve Messi’nin Türk Hava Yolları reklamı ile bağlantılı olan uygulama tamamen ücretsiz.

iPhone ve iPad’lerle uyumlu olan SelfShot ile kendinizi THY’nin başarılı tv reklamlarına dahil edebiliyorsunuz. Kendi fotoğrafınızı çekerek birkaç basit adımda kendinizi Kobe ve Messi’nin yerine koyabiliyorsunuz. Bu eğlenceli fotoğrafları hızlıca sosyal ağlarda paylaşma imkanı da sunan uygulamanın en güzel yanı ise sizi THY tarafından organize edilen #SelfieShootOut kampanyasına dahil etmesi. Selfie fotoğrafınızı paylaşarak katılma hakkı kazandığınız bu kampanya sayesinde Türk Hava Yolları’ndan bedava uçak bileti kazanma şansını yakalıyorsunuz.

Sizi THY reklamlarına dahil eden bu eğlenceli uygulamanın kullanımı son derece basit. Öncelikle içerisinde yer almak istediğiniz tv reklamını listeden seçiyorsunuz. Selfie’nizi çekiyorsunuz. (Arka planının sade olmasında fayda var.) Parmak hareketleriyle gerekli düzenlemeleri yapmanızın ardından Facebook, Twitter, Instagram’da paylaşıyorsunuz. Uygulama ile çekilmiş başarılı selfie’leri de görebiliyorsunuz. Uygulama başlangıç sayfasında “Look at gallery” bölümünden farklı tv reklamlarından selfie’lere ulaşmanız mümkün.

SelfShot, Türk Hava Yolları tarafından hazırlanmış, tamamen ücretsiz oldukça eğlenceli bir selfie uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 8fact

    8fact, en ilginç gerçekleri ve bilgileri Android cihazınız üzerinden düzenli olarak takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Face Swap

    Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.
  • FatBooth

    FatBooth, kamera ile çekeceğiniz fotoğraflara şişman görünümü kazandıran başarılı ve popüler bir uygulama.
  • Capstagram

    Capstagram ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir caps uygulamasıdır.
  • FxGuru: Movie FX Director

    FxGuru: Movie FX Director, çektiğiniz videolara çeşitli sinematik efektler ekleyebileceğiniz bir video uygulaması.
  • tvyo

    Android tvyo uygulamasıyla popüler tv dizilerini dilediğiniz yerden takip edebilirsiniz.
  • Face Swap Live

    Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.
  • Framy

    Framy uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kendi yüz videolarınızı eğlenceli animasyonlar haline getirebiliyorsunuz.