SendItz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletinizde kolayca dosya göndermek ve almak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

SendItz uygulaması özellikle büyük boyutlu dosyalar paylaşmak isteyenler ve indirmek isteyenler için hazırlanmış ücretsiz bir Android uygulaması. Paylaşabileceğiniz dosya tipleri arasında fotoğraflar, videolar ve dökümanlar yer almaktadır. Ayrıca paylaşılan dosyalarınız sadece Android cihazlar arasında değil aynı zamanda iOS cihazlarınızda ve SendItz web sitesinde de kullanılır durumda olacaktır.

Bulut depolama sistemi olan SendItz, cihazınızın kontak listesinde bulunan isimleri direkt olarak görebilmekte ve karşı tarafta uygulama yüklü olmasa bile e-posta ve SMS ile indirme linkini gönderdiğiniz kişiye bildirebilmektedir. Dosya başına 2 GB olan limit ise hem yeterli bir boyutta hem de toplamda 1TB'lık indirme ve upload alanına sahip olmanız işinizi çok kolaylaştıracak.

Uygulamaya kayıt olurken şifre ve kullanıcı adı yerine e-posta adresiniz ve telefon numaranız kullanılmaktadır. Böylece kayıt işlemleri de çok hızlı bir şekilde geçilebilmektedir. İnternet bağlantınızda olabilecek sorunlar ise işlemleri tamamen durdurmamakta, sadece geçici olarak durmasına neden olarak daha sonra kaldığı yerden devam edebilmektedir.

Sık sık dosya paylaşanların en çok sevecekleri uygulamalar arasında yer aldığına inanıyorum. Ücretsiz olan uygulamayı denemeyi sakın unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

SendItz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca büyük boyutlu dosyalar gönderebilmek ve alabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanın.

Mobil cihazlarda dosya paylaşımı yapabilmek bazen sıkıntılı bir süreç olabiliyor. Özellikle büyük boyutlu dosyaları arkadaşlarınıza göndermek için kullanabileceğiniz uygulamalar çok sınırlı ve çalışmalarında genellikle sıkıntılar yaşanabiliyor. SendItz uygulaması bu soruna bir çare olarak hazırlanmış ve resimlerden, müziklerden tutun da büyük boyutlu videolara kadar pek çok dosyayı her türlü cihazı kullanan arkadaşlarınıza kolayca gönderebilirsiniz.

iOS işletim sistemli iPhone ve iPad'ler için hazırlanan uygulama, hem diğer işletim sistemli cihazlara hem de web üzerindeki bulut depolama alanına dosya gönderebiliyor. Dosya başına 100 GB limit sunan uygulama, 1 TB'lık toplam dosya limiti sunuyor ve bu oldukça yeterli diyebilirim.

Kayıt için sadece e-mail adresinizin ve telefon numaranızın gerekmesi ise onu oldukça hızlı kullanılabilir hale getiriyor. Dosya gönderdiğiniz kişilerin direkt olarak bildirim almaları ise gönderilenleri hemen indirebilmelerine yardımcı oluyor. Daha önceden açtığınız dosyaların bellekte tutulması ile bant genişliğinden tasarruf edebilmek de mümkün.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır