Sentinel 4: Dark Star

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
274 MB DOSYA BOYUTU

Serinin dördüncü oyunuyla dikkatleri daha da üstüne toplayan Sentinel 4: Dark Star, bilim kurgu temalı bir kule savunma oyunu.

Mobil oyunlar için çıkmış en iyi kule savunma oyunları arasında yer alan Sentinel 4: Dark Star, uzunca zamandan beri başarıyla süregelen bir serinin devamı olarak iddialı bir çıkış yapıyor. Ücretli olmasına karşın parasını hakkeden oyun dinamikleri sunan bu kule savunma oyunu hem mevcut oyun düzenindeki dinamiklerini renki bir şekilde yandıtmayı başarıyor hem de bunun içinde güzel bir bilim kurgu evreni katmayı biliyor.

Özellikle tablet oyuncularının bir vazgeçilmezi olmaya başlayan kule savunma oyunları içersinde Sentinel 4: Dark Star yine kendine ayrı bir yer kapmayı başarıyor çünkü eş zamanlı oyunlar oynarken haritalar arasında geçiş yapmanız büyük ekranlı bir cihazda hem kolaylık sağlıyor hem de oyun zevkinizi doruk noktalarına çıkartıyor.

Düşmanlarının farklı özelliklerle karşınıza çıkacağı için sizin de buna göre farklı kuleleri stratejik konumlarını iyi seçerek yerleştirmeniz gerekiyor. 26 farklı harita üzerinde türlü türlü maceraları yaşarken sadece bölüm tasarımının değil mekan tasarımlarının da değiştiğine tanık olduğunuzda oyunun göze hitap eden kısmını keşfetmiş olacaksınız. Bununla birlikte uzaylı yaratıkların tasarımı ve oyun içi animasyonlar da dikkat çekici bir zerafetle sunulmuşlar.

Mobil cihazlardan kule savunma oyunları oynamayı seviyorsanız ve iyi bir oyun için cebinizden harcama yapmak konusunda çekingen davranmıyorsanız Sentinel 4: Dark Star sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

Alper Çetiner

Sentinel 4: Dark Star

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
227 MB DOSYA BOYUTU

Sentinel 4: Dark Star yüksek sayılabilecek fiyatına rağmen sunduğu özelliklerle en iyi kule savunma oyunları arasında yer alıyor.

Sentinel 4: Dark Star mobil cihazınız üzerinde oynayabileceğini en iyi kule savunma oyunlarından bir tanesidir. Evet 10.49 TL’lik tam sürüm fiyatı belki mobil bir oyuna göre yüksek gelebilir fakat oyunda sunulan atmosfer, grafik kalitesi ve aksiyon dozu talep ettiği fiyatı tamamen karşılıyor.

Özellikle kule savunma oyunları tablet ekranlarıyla mükemmel bir uyumda çalışıyor. Sentinel 4: Dark Star da bir istisna değil ve sunduğu yüksek kalite oynanış özellikleriyle bunu adeta kanıtlıyor. Oyunda yıldız sistemleri arasında geçen amansız bir savaşa yolculuk ediyoruz.

Düşman birliklerini yenebilmek için farklı tipteki saldırı kulelerini akıllıca yerleştirmek gerekiyor. Toplamda 26 farklı harita içeren oyunda sürekli olarak farklı ortamlarda savaşıyoruz ve çevre modellemesi mükemmel olan bu bölümler oyundan alınan keyfi üst seviyeye taşıyor. Kaliteli görsellerle birleştirilen canlı animasyonlar ve ses efektleri oyunun dikkat çeken diğer ayrıntıları arasında yer almakta.

Siz de mobil cihazlarınızda kule savunma oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Sentinel 4: Dark Star’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sentinel 3: Homeworld

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.
  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Squad Heroes

    Star Squad Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Dark Parables: The Swan Princess

    Dark Parables: The Swan Princess, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunudur.
  • Star Trek Trexels

    Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Star Engine

    Star Engine, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.