Set DNS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,476 TOPLAM İNDİRME

Set DNS, Android telefon ve taletleriniz üzerinde 3G veya WiFi bağlantıları için istediğiniz DNS'leri kullanarak internet üzerinde özgürce gezebilmenizi sağlayan yararlı bir uygulamadır.

Set DNS, root'lu Android cihazlarınız üzerinde ister 3G ister WiFi bağlantısı kullanırken istediğiniz sunucular üzerinden internete bağlanmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir DNS değiştirme uygulamasıdır.

IPv4 ve IPv6 ağ ve sunucularında çalışan uygulama, mobil cihazlarınız üzerinde 3G veya WiFi bağlantısı kullanarak internete girerken farklı DNS'ler kullanabilmenizi sağlamaktadır. Fakat uygulama ile önemli noktalardan bir tanesi, uygulamayı kullanabilmek için cihazınızın rootlanmış olması gerekmektedir. Eğer cihazınız rootlu değilse uygulama bazı sorunlar çıkartabilir.

Google, opendns ve fooldns gibi en çok kullanılan ve popüler DNS ayarları ile birlikte gelen uygulama ile dilerseniz kendi gireceğiniz DNS adreslerini de kullanabilirsiniz.

Uygulamanın widget'ı sayesinde anasayfanız üzerinde güncel DNS adresinizi görebiliyorsunuz. Google DNS ve OpenDNS kullanmanız internet üzerindeki gezinti hızınızı oldukça arttırabilir. Uygulama cihazınız üzerinde DNS ayarlarınız yerine bir Proxy servisi kullanılıp kullanılmadığını da kontrol ederek gerekli düzeltmeleri yapabiliyor. Fakat otomatik Proxy testi uygulama içerisinde standart olarak kapalı durumdadır. Dilerseniz bu özelliği katif edebilirsiniz.

Engellenen ve girilmesi yasaklanan sitelere girmek için kullanabileceğiniz en kolay ve etkili çözümlerden biri DNS adresi değiştirme işlemlerinizi kolaylaştıran basit bir uygulama olan Set DNS'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulamayı kullanışlı bulup beğenmeniz halinde pro versiyonunu satın alarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DNS Değiştirici

    DNS Değiştirici uygulaması ile Android cihazlarınızın DNS adresini değiştirebilirsiniz.
  • DNS Changer

    DNS Changer ile pratik bir şekilde Android cihazınızda DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz
  • DNS Değiştirici

    Android işletim sistemli cihazlarınızda DNS adreslerinizi kolayca değiştirebilirsiniz.
  • DNSet

    DNSet, Android telefon ve tabletlerinize root atmadna DNS ayarlarını düzenleme imkanı sunan yararlı bir Android uygulaması.
  • Intra

    Intra, sizi, sitelere, sosyal medya platformlarına ve mesajlaşma uygulamalarına erişimi engellemek için kullanılan bir tür siber saldırı olan DNS manipülasyonundan korur.
  • Kolay DNS

    Kolay DNS, Android telefonlar için DNS ayarları değiştirme uygulaması.
  • Ready Set Golf APK

    Ready Set Golf APK, arkadaşlarınızla veya dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla golf oynayabileceğiniz bir Android oyundur. Özel odalara katılın, 100'den fazla golf sahasını keşfedin ve sıralamada en üstlere çıkın!
  • Warp VPN - 1.1.1.1 - Cloudflare DNS

    Hızlı ve güvenilir VPN ile internette rahatça gezinin.