Shadow Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,080 TOPLAM İNDİRME

Shadow Kings ile fantastik bir maceraya adım atıyoruz

Shadow Kings oyunculara kendi krallıklarını kurma ve destansı bir maceraya atılma imkanı veren bir tarayıcı oyunudur. 

Bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Shadow Kings'de fantastik bir dünyaya adım atıyoruz. Oyunda herşey şeytani güçlerin hizmetkarı olan trollerin, orkların ve goblinlerin insanlara, elflere ve cücelere saldırmasıyla başlıyor. Biz bu tehlike karşısında kendi krallığımızı kurmalı ve elfler, insanlar ve cücelerin güçlerini birleştirerek gölgelerin hizmetkarlarını geri püskürtmeliyiz.

Shadow Kings'de kendi şehrimizi kurduktan sonra askeri birliklerimizin üretimine başlıyoruz ve düşmanlarımıza saldırarak güvenliğimizi sağlıyoruz. Oyunda krallığımızı geliştirdikçe bir metropol olma yolunda ilerliyoruz ve krallığımızın içerisinde yaşayan halkımızı korumaya devam ettikçe onlardan vergi toplayabiliyoruz. Bunun yanında kaynak elde etmek için ticaret yapabilmekteyiz.

MMO türünde bir strateji oyunu olan Shadow Kings size diğer oyuncularla ittifaklar kurabilme veya onlara meydan okuyabilme imkanı veriyor. Diplomasinin önemli olduğu bir strateji oyunu olan Shadow Kings internet bağlantısına ve güncel bir internet tarayıcısına sahip herhangi bir bilgisayarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çok oyunculu strateji oyunu.

Can Erdil Şentürk

Shadow Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME

Shadow Kings adından popüler oyunlarıyla sıkça söz ettiren Goodgame Studios tarafından tasarlanmış başarılı bir savunma-strateji oyunudur.

Big Farm ve Goodgame Empire başta olmak üzere dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan oyunların mimarı olan Goodgame Studios tarafından tasarlanmış muhteşem bir oyuna ne dersiniz? Shadow Kings, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir savunma oyunudur. Fakat klasik savunma oyunlarının tersine bu oyunda oyunculara daha fazla iş düşüyor ve düşman birimlerine karşı koymak için iyi taktikler geliştirmeleri isteniyor.

Oyunda şehrimizi düşman saldırılarına karşı korumakla yükümlüyüz. Elfler, cüceler ve insanlardan oluşan ordumuzu iyi bir şekilde komuta etmeli ve saldırıları geri püskürtmeliyiz. Güçlü kale duvarlarının arkasında bunu başarmak kolay gibi görülebilir fakat düşmanlar da boş tipler değil. Beklenmedik bir anda kalemizi işgal altında bulabiliriz. Bu sebeple ordumuzda yer alan birimleri güç seviyelerini sürekli olarak üst seviyelerde tutmamız gerekiyor.

Çizgi film tarzı görselleriyle dikkat çeken oyunda yer alan 3D modelleme sistemi oyuna bambaşka bir hava katmış. Birimlerin etkileşimi, patlamalar ve diğer efektler göze son derece hoş geliyor. Başta da belirttiğimiz gibi oyunda üssümüzü korumakla görevliyiz. Ordu oluşturmak için iyi bir ekonomiye sahip olmamız gerekiyor. Bu sebeple ticari ilişkilerimizi sağlam tutmalı ve askeri olarak gücümüzü sürekli olarak artırmalıyız.

Tabii ki tek başımıza durduğumuz sürece ne kadar güçlü olursak olalım açık hedef halindeyiz. Bu sebeple güçlü takımlar kurmalıyız. Dostlarımızdan gelecek yardımlar zor zamanlarımızda kurtarıcı tol üstlenebilir.

İlginç görevlere, epik savaşçılara, göze hoş görünen modellemelere sahip olan Shadow Kings kesinlikle denemeye değer oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Shadow Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Shadow Kings fantastik bir hikayeye sahip olan online bir strateji oyunudur

Shadow Kings mobil cihazlarınızda size eğlenceli bir serüven sunacak olan MMO türünde bir strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Shadow Kings'de fantastik bir dünyaya adım atıyoruz. İnsanlar, elfler, cüceler, orklar, goblinler, troller gibi farklı ırkların yer aldığı bu dünyada temel amacımız kendi şehrimizi kurarak onu tehlikelere karşı korumak ve şehrimizi geliştirerek onu en güçlü metropol haline getirmek.

İnternet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğimiz Shadow Kings'de diğer oyuncularla savaşabileceğimiz gibi ittifaklar da kurabilmekteyiz. Şehrimizi koruyabilmek için insanların yanında elfleri ve cüceleri de ordumuza dahil edebiliyoruz ve sınır karakollarını ele geçirerek savunmamızı güçlendirebiliyoruz. Oyunda ticaret önemli bir yere sahip. Kaynak toplamak için şehrimizin güvenliği de önemli; çünkü şehrimizde yaşayan ırklar güvende olduğu sürece vergi toplayabiliyoruz.

Güzel 3 boyutlu grafiklere sahip olan Shadow Kings'de kullanılan bina ve karakter animasyonları da başarılı. Özel PVP ve PVE etkinliklerinin yer aldığı oyun size uzun sürecek bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow Tactics: Blades of the Shogun

    Shadow Tactics: Blades of the Shogun ile sabotaj, suikast ve casusluk dolu bir oyun sizleri bekliyor.
  • Crusader Kings 3

    Orta çağ döneminde geçen strateji oyunu Crusader Kings 3 Steam'de!
  • Age of Empires II: The Age of Kings

    Age of Empires II: The Age of Kings, Age Of Empires oyununun geliştirilerek daha iyi ve heyecanlı hale getirilen ikinci versiyonudur.
  • Shadow Gambit: The Cursed Crew

    Bir korsanı canlandırdığınız Shadow Gambit: The Cursed Crew'de, adadaki lanetin önüne geçmeli ve büyük hazineyi bulmalısınız.
  • Earth's Shadow

    Earth's Shadow ile insanlığın umudu olacaksınız.
  • Run The Shadow

    Run The Shadow, yüksek güvenlikli bir hapishane olan Alcatraz'dan kaçmaya çalıştığınız aksiyon dolu bir Windows 8.1 oyunu.
  • Running Shadow

    Running Shadow, yaratıklarla dolu fantastik dünyada sihirli eldiveni ele geçirmeye çalıştığınız aksiyon yüklü bir oyun.
  • Shadow Warrior 2

    Shadow Warrior 2, Polonyalı oyun geliştiricisi Flying Wild Hog tarafından geliştirilen bir FPS-aksiyon oyunudur.