Shadow Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
206 MB DOSYA BOYUTU

Shadow Wars, canavar kartlarını toplayarak ilerlediğiniz Android strateji oyunu.

Shadow Wars, kartlarla oynanan savaş oyunlarından keyif alan her yaştan kişiyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Android platformuna ücretsiz gelen oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere karşı taraf şeytani güçler. Hayatta kalmanın yolu gölge ustalarının canavarlarıyla dövüşmekten geçiyor.

Telefonda da rahatlıkla oynanabilen oyun online tabanlı ve canavar kartlarını toplayarak ilerliyorsunuz. Oyundaki karakterlerin her birinin zayıf kaldığı ve güçlü olduğu yönü farklı. Dövüşe başlamadan karakterlerini seçip arenaya çıkıyorsunuz. Bu noktada elementleri yan yana getirmek dışında bir şey yapmıyorsunuz. Karakterler tablodaki hareketinize göre tepki veriyor. Her element eşleştirmenizin ardından animasyonlar, özel efektlerle zenginleştirilmiş bir sahneyle karşılaşıyorsunuz.

Canavarları kontrol etme şansı vermeyen oyunda her kartla oynanan dövüş oyunu gibi seviye sistemi mevcut. Hem sizin canavarlarınız hem de gölge ustalarının canavarları gittikçe güçleniyor. Bu aşamada tek başınıza savaşmak veya kurduğunuz ittifaklarla güç birliği yaparak saldırmayı seçmek size kalmış. Unutmadan, günlük ve haftalık düzenlenen canlı etkinliklere katılarak nadir bulunan canavarları, eşyaları toplama şansınız oluyor.

Erkan Calp

Shadow Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
262 MB DOSYA BOYUTU

Shadow Wars, canavarların yer aldığı online oynanabilir kart oyunu.

Shadow Wars, yaratıklar ve şeytani karakterleri kontrol ettiğimiz eşleştirme ve kart oyun türünü harmanlayan bir yapım. iOS platformunda da ilginç olarak ücretsiz indirilmeye açılan oyunun seviye sistemi olduğundan bağlayıcı olduğunu baştan söyleyeyim.

Türkçe dil desteğiyle gelen canavarlı kart oyununda aksiyona girmeden karakterlerimizi seçiyoruz. Vampir, kurt adam, zombi, ejderha kısacası aklınıza gelebilecek tüm karanlık güçler oyunda mevcut. Özel güçlere sahip, her birinin etki gücü farklı, evrimleşen karakterler kart şeklinde karşımıza çıkıyor. Oyun esnasında dövüştürmek için orta bölümdeki elementlerin yeriyle oynuyoruz. Aynı olanları yan yana her getirişimizde karakterler birbirlerine giriyor. Kısa süreli yaşanan dövüş sahnelerini izlemek dışında bir şey yapmıyoruz.

Bu tarz oyunların olmazsa olmazı seviye atlama sistemi elbette var. Gölge ustalarının canavarlarını yenerek kendi canavarlarımızın gücünü artırabiliyor, yeteneklerini geliştirebiliyor, daha da önemlisi ittifaklar kurup dövüşebiliyoruz. Özel canavarlar ve eşyaları da günlük – haftalık etkinliklere katılarak açabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow Kings

    Shadow Kings adından popüler oyunlarıyla sıkça söz ettiren Goodgame Studios tarafından tasarlanmış başarılı bir savunma-strateji oyunudur.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Metro 2033: Wars

    Metro 2033: Wars uzun süren bir macera sunan bir mobil strateji oyudur
  • Ocean Wars

    Ocean Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Sensei Wars

    Sensei Wars 3 boyutlu grafiklerle donatılmış bir savaş-strateji oyunudur
  • Tribal Wars

    Tribal Wars, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Türkçe ortaçağ strateji oyunudur.
  • Tribal Wars 2

    Tribal Wars 2 online altyapıya sahip olan bir strateji oyunudur