Shadow's Edge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Shadow's Edge, grafiti temasıyla hazırlanan macera oyunlarından en dikkat çekici olanıdır.

Shadow’s Edge, Android işletim sistemiyle yapılmış telefon ve tabletler için geliştirilen en yeni macera oyunlarından bir tanesidir.

Almanya merkezli Resonance House LLC isimli oyun stüdyosunun bir grup yazılımcısı ve çizeri tarafından karşımıza çıkarılan Shadow’s Edge, belki de bir daha göremeyeceğiniz bir temayla yapılmış durumda. Grafiti sanatı temasıyla hazırlanan oyun, bunu macera türüne uyarlayarak, daha önce hiç yapılmamış bir işin altına imzasını atıyor.

Shadow’s Edge’e girer girmez çok güzel duvar resimleriyle karşılaşıyoruz. Bunlar arasında dolaşırken bir anda karşımıza Guardian adı verilen bir karakter çıkıyor ve maceramız tam da buradan başlıyor. Bu karakter bize grafiti sanatının inceliklerini anlatılırken, bir yan da bizim en iyisi olmamız için çabalıyor ve bölümleri geçtikçe grafiti sanatında ilerleyerek, adından söz ettiren kişiler arasına girmeyi başarıyoruz. Farklı temasıyla dikkat çekmeyi başaran bu oyuna dair daha ayrıntılı bilgileriyse hemen aşağıda yer alan videoyu izleyerek alabilir ve oyunu ona göre değerlendirebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Shadow's Edge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
511 MB DOSYA BOYUTU

Shadow's Edge, iOS tabanlı telefon, tablet ve müzik çalarlar için üretilmiş macera oyunlarından biridir.

Shadow’s Edge, Apple tarafından geliştirilen iOS işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde oynanabilen macera oyunlarından bir tanesidir.

Resonance House ismini verdikleri oyun stüdyosuyla farklı denemeler yapmaya devam eden küçük bir grup tarafından geliştirilen Shadow’s Edge, daha önce görmediğiniz bir oyun temasına ve tarzına sahip oyunlardan bir tanesi. Yapımcılar yeni oyunlarında grafiti sanatı ve macera türünü bir araya getirerek, çok az görebileceğiniz bir işin altına imzalarını atmışlar. Açık söylemek gerekirse ortaya kötü de bir oyun çıkmamış.

Shadow’s Edge’e başlar başlamaz karşımıza oldukça başarılı hazırlanmış duvar resimleri çıkıyor. Grafiti olarak bildiğimiz bu resimlerle ilgili maceramız da tam olarak burada başlıyor ve Guardian isimli bir karakterin yol göstermesiyle eksik kalan ya da silinen resimleri tamamlamaya çalışıyoruz. Kimi zaman da en baştan resimleri yaparak, grafiti sanatında ilerlemeye ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.

Farklı oynanış tarzıyla sizi kendisine bağlamayı başaran Shadow’s Edge, iPhone ve iPad üzerinde oynayacak yeni oyunlar arayanlar için kaçırılmayacak fırsatlardan bir tanesi. Oyuna dair daha ayrıntılı bilgileriyse hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Warfare: Edge

    Ajanlarla gezegeni istila eden kötü güçlere karşı savaşın.
  • Shadow Saga: Reborn

    Shadow Saga: Reborn, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Aralon: Sword and Shadow

    Aralon: Sword and Shadow Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir
  • RAID: Shadow Legends APK

    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olan RAID: Shadow Legens APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • Middle-Earth: Shadow of War

    Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Shadow Land

    Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.
  • Stickman Shadow Heroes : Master Yi Warriors

    Devasa yaratıklar ile savaşacağız.