ShareConnect

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME
10.36 MB DOSYA BOYUTU

ShareConnect programı ile iOS ve Android mobil cihazlarınızdan bilgisayarınızı kolayca kontrol edebilirsiniz.

ShareConnect uygulaması, iOS ve Android işletim sistemli mobil cihazların bilgisayarlar ile uzaktan bağlantı kurabilmesi için hazırlanmış kaliteli uygulamalar arasında yer alıyor ancak uygulamanın verimli bir şekilde çalışabilmesi için PC'de eş programının da kurulu olması gerekiyor. Böylece mobil cihazlar için hazırlanmış olan ShareConnect uygulaması bilgisayarınıza hiç bir sorunla karşılaşmadan internet üzerinden bağlanabiliyor ve onlarca farklı işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Programın pek fazla detayının olduğunu söylemek zor. Kolay geçen bir kurulum sürecinin ardından sizden e-posta adresinizi girmenizi isteyen program, böylece ShareConnect hesabınıza erişebiliyor. Eğer Windows içerisindeki kullanıcınız herhangi bir şifreye sahip değilse sizi bu konuda uyaran ve şifreli bir kullanıcı adı kullanmanızı öneren program, böylece güvenliğe büyük önem verdiğini de ortaya koyuyor.

Otomatik olarak güncellemeleri takip etme özelliği ise maalesef mevcut değil ancak görev çubuğunda yer alan simgesine tıklayarak programın güncellemelerinin gelip gelmediğini kontrol edebiliyorsunuz. Dilerseniz "Help" menüsüne tıklayarak program hakkında yardım almak istediğiniz konularda üretici web sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Programı kullanabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanarak mobil eşleniklerini cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

ShareConnect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

ShareConnect uygulaması ile Android tabletlerinizden kolayca bilgisayarınızı kontrol edebilir ve uzak masaüstü bağlantısı kurabilirsiniz.

ShareConnect uygulaması, Android tabletlerinizi kullanarak bilgisayarınızı kontrol edebilmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama olarak yayınlanmış durumda ve stabil bir internet bağlantısıyla birlikte PC'nizde gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri kolayca gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanılır ve sade bir şekilde hazırlanmış. Böylece bilgisayarınızı kontrol ederken zorlanmayacağınızı ve ofis programlarından tutun da tasarım programlarına kadar tüm programları en verimli şekilde kullanabileceğinize inanıyorum. Dokunmatik bir ekrandan bilgisayar masaüstünü kontrol edebilmek zaman zaman zor olabildiği için bu konuda size yardımcı olabilecek kontrol araçları da uygulama içerisinde unutulmamış.

Tam ekran desteğine sahip olan uygulama, böylece Android bir cihazdan bilgisayarınızı kontrol ettiğinizi size unutturabiliyor ve direkt olarak bilgisayarı kullandığınız hissini verebiliyor. Düşük bağlantı hızlarında dahi sorunsuzca çalışabilen ShareConnect uygulaması, bilgisayar ile bağlantı kurabilmek için Windows versiyonunun PC'de bulunmasını gerektiriyor.

PC için hazırlanan Windows sürümünü de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz.

iOS işletim sistemi için de mevcut olan uygulama, böylece hangi tabletinizi kullanırsanız kullanın bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlayacaktır. Uzaktan bağlantı uygulamaları arayanların kesinlikle göz atmaları gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Station

    Bir play station yönetim proğramı
  • NetCafe DS

    NetCafe DS, cafe yönetim programıdır.
  • Dernek Yönetim Sistemi

    Dernek yönetim programı. Üyelerin kayıtları, yönetimi, vezne defteri vs...
  • FENESOFT Müşteri & Kasa Yönetim

    FENESOFT Müşteri & Kasa Yönetim programı ile ön muhasebe işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • LISTRENT Oto Kiralama Yönetim Sistemi

    Oto kiralama yönetim yazılımıdır
  • Proje Yönetim Sistemi (PYS)

    Proje yönetim sistemi ile artık üretimize etki eden faktörleri kontrol altında tutabileceksiniz.
  • Axoft Proje Yönetim Programı

    Axoft Proje Yönetim Sistemi inşaat, mühendislik, taahhüt firmaları ve şantiye takibi gibi farklı projelerin maliyetleri, bitirme süreleri, stok takibi ve diğer iş süreçlerini takip etmek isteyen firmalar için geliştirilmiş ücretsiz bir
  • Cafe Server

    Cafe Server, internet kafe sahiplerinin kafede bulunan bilgisayarları kontrol etme amacıyla hazırlanmış başarılı ve güzel bir yönetim programıdır.