Shark or Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
465 TOPLAM İNDİRME

Shark or Die FREE bağımlılık yapıcı bir balık yeme oyunudur

Shark or Die FREE klasik balık yeme oyunu yapısını farklı ve oldukça başarılı bir şekilde yorumlayan köpekbalığı temalı ücretsiz bir Android oyunudur.

Köpekbalığı besleme oyunumuzda acımasız bir köpekbalığını kontrol ederek açlık barı boşalmadan köpekbalığımızı potansiyel yemlerimiz olan insanlara ve diğer objelere yönlendirmeliyiz. Açlık barımız kendiliğinden boşalmaktadır, bu nedenle köpekbalığımızı sürekli beslemeliyiz. Arka arkaya yediğimiz insanlar ve objeler bize kombo olarak geri dönmektedir ve kazandığımız puanı arttırmaktadır. Temel amacımız bizden köpekbalığı yüzgeci çorbası yapan zalim insancıklardan intikam almaktır.

Kolay kontrolleri ile öne çıkan Shark or Die FREE'de köpekbalığımızı kuşbaşı olarak kontrol etmekteyiz. Bu şekilde oyun haritasının tamamını görebilmekteyiz ve stratejik kararlar verebilmekteyiz.

Herhangi bir kısıtlama içermeyen ücretsiz oyun şu özelliklere sahiptir:

  • Çizgi roman tarzında görsellere sahip kara mizahla beslenen simülasyon yapısı
  • Rota planlayıcısı ve gerçek zamanlı avlanma
  • Farklı tipte yüzücüler
  • Değişen grafiklerle farklı senaryolar
  • Köpekbalığınız için keskin geliştirmeler
  • Dişinizi geçirebileceğiniz kazanımlar
  • Seviye atlama sistemi
Can Erdil Şentürk

Shark or Die

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
20.6 MB DOSYA BOYUTU

Shark or Die kendi köpekbalığınızı yönettiğiniz bir mobil oyundur

Shark or Die oyunculara bir köpekbalığı olarak insan avına çıkma imkanı tanıyan bir mobil köpekbalığı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir köpekbalığı besleme oyunu olan Shark or Die'da denizlerin en büyük yırtıcılarından olan köpekbalıklarının intikam hikayesine tanık oluyoruz. Köpekbalıkları yüzgeçlerinden yapılan ve bir tür ilaç olduğuna inanılan çorbalar için uzun bir zamandır okyanuslarda avlanlmaktalar. Artık bu duruma bir dur demenin ve intikam almanın zamanı gelmiştir. Bu amaçtan hareketle biz oyunda dev bir yırtıcıya dönüşüyoruz ve av olmaktan çıkıp avcı olmaya başlıyoruz.

Shark or Die'da temel amacımız köpekbalığımızın aç kalarak ölmesini engellemek. Bu iş için deniz üstünde yüzen insanları ve diğer potansiyel avları yakalamamız gerekiyor. Fakat avlanırken dikkatli olmamız gerekli. Eğer insanları ürkütürsek su üzerinde yüzen botlara çıkabiliyorlar veya harita dışına kaçabiliyorlar. Bu nedenle avlarımıza doğru köpekbalığımızı yönetirken stratejik bir şekilde planlama yapmamız gerekiyor.

Shark or Die göze hoş görünen bir oyun. 2 boyutlu grafiklere sahip olan oyunda çizgi roman tadında grafikler mevcut. Oyunda suyun altından su yüzeyine bakıyormıuşçasına köpekbalığımızı yönetiyoruz. Sadece tek parmağınızla dokunarak oynayabileceğiniz oyun basit kontrolleriyle öne çıkmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Collect or Die

    Collect or Die, Android mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Live or Die

    Hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.
  • Follow Line or Die

    Online Follow Line or Die, Android için geliştirilen ücretsiz beceri oyunudur.
  • Funny or Die

    Funny or Die, hergün yeni videolar izleyerek eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan komik ve ücretsiz bir Android video izleme uygulaması.
  • Get Rich or Die Smoking

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • Ride or Die

    Bhad Bhabie'nin arabalarını bulun.
  • Shark Shark Run

    Shark Shark Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Hungry Shark World APK

    Hungry Shark World APK köpek balığı oyunu serisinin yenisi. Hungry Shark 2'de daha büyük ve kötü köpek balıkları sizi bekliyor.