Shellfire VPN

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,225 TOPLAM İNDİRME
62.5 MB DOSYA BOYUTU

Shellfire VPN ile engelli sitelere giriş yapabilirsiniz

Shellfire VPN kullanıcılara YouTube gibi engelli sitelere giriş yapma ve anonim gezinti yapma imkanı sunan ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir VPN programıdır.

VPN, yani Virtual Private Network - Sanal Özel Ağ terimi internet trafiğinizi başka bir IP numarasına yönlendirme ve veri transferlerini bu IP üzerinden gerçekleştirme anlamına gelir. Bu size internete farklı bir coğrafi konumdan bağlanıyormuşsunuz gibi internet üzerindeki içeriklere özgürce erişme imkanı sunan bir teknolojidir. VPN ağları kullanılarak yasaklı sitelere giriş yapılabileceği gibi anonim gezinti yapmanız da sağlanır. Çünkü gerçek IP numaranız başka bir IP numarası gibi gösterilerek maskelenir ve coğrafi konumunuzu ve kişisel bilgilerinizi ele veren IP numaranız saklanır.

Shellfire VPN herhangi bir veri trafiği limiti olmadan kullanıcılara ücretsiz olarak VPN ağlarına erişim imkanı veriyor. Program ile saniyede 768 kbit hızında internete erişebilmeniz mümkün. Program ayrıca 128 bit veri şifrelemesi de sunuyor. Bu sayede internet üzerinde transfer ettiğiniz bilgilere erişim engelleniyor. Eğer herkese açık WiFi noktalarından internete bağlanıyorsanız Shellfire VPN kullanarak verilerinizin çalınmasını engelleyebilir, rahatça internette gezinti yapabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Shellfire VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
399 TOPLAM İNDİRME
3.1 MB DOSYA BOYUTU

Shellfire VPN ile internette güvenli ve özgür bir şekilde gezinti yapabilirsiniz

Shellfire VPN kullanıcılara internet üzerinde anonim gezinti yapma ve engelli sitelere giriş yapma imkanı sunan bir VPN uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir VPN servisi olan Shellfire VPN sayesinde gerçek IP adresimizi gizleyebiliyoruz ve internete farklı bir coğrafi konumdan bağlanıyormuş gibi internet üzerindeki içeriklere ulaşabiliyoruz. VPN servisleri temel olarak coğrafi konumumuzu ve kişisel bilgilerimizi ele veren IP adresini farklı bir sunucudaki IP adresini kullanıyormuşuz gibi gösterir. Yani aslında başka bir bilgisayarı kendimize vekil olarak atarız ve veri transferini o bilgisayar üzerinden gerçekleştiririz. Bu sayede internet üzerinden gelebilecek saldırılardan korunabiliriz.

Shellfire VPN bize halka açık WiFi bağlantı noktalarında büyük koruma sunuyor. Özellikle Android mobil cihazlarımızla bu tür bağlantı noktalarından sıkça internete bağlanabiliyoruz. Bu durum bizim kişisel bilgilerimizin çalınmasına yol açabiliyor. Shellfire VPN bizim bu ağlar üzerinde yaptığımız veri alışverişlerini 128 bir şifreleme yöntemiyle koruma altına alıyor ve internet güvenliğimizi sağlıyor.

Shellfire VPN pratik bir kullanıma sahip. Uygulamanın sunduğu VPN hizmetinden yararlanmak için tek yapmanız gereken bir hesap oluşturmak.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Planet VPN

    Free Planet VPN, sınırsız erişim ve tamamen ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı
  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz
  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • Ivacy VPN

    En hızlı VPN ödülü alan Ivacy VPN en ideal VPN programları arasında yer almaktadır.
  • Browsec VPN

    Browsec VPN, Google Chrome tarayıcıyla entegre çalışan popüler ve ücretsiz VPN eklentisi.
  • HMA! PRO VPN

    HMA! PRO VPN (Hide My Ass VPN), güvenli, hızlı bağlantı sunan en iyi VPN programı.
  • Turbo VPN

    100 milyondan fazla kullanıcısına 10 binin üzerinde ücretsiz sunucu desteği sağlayan Turbo VPN, Windows sürümü ile Tamindir'de!