Shims 7-Zipper

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
328 TOPLAM İNDİRME
0.43 MB DOSYA BOYUTU

Shims 7-Zipper ile 7-zip arşivleri oluşturup bu formattaki arşivleri açabilirsiniz

Shims 7-Zipper kullanıcılara 7-Zip arşivi oluşturma ve 7-Zip arşivi açma konularında yardımcı olan ücretsiz bir arşiv yöneticisidir.

Shims 7-Zipper sadece amaca hizmet eden bir programdır. Bu nedenle programın görselliği çok ön planda değildir. Program sadece 7z formatında arşiv oluşturmak veya bu formattaki arşivleri açmak için ihtiyaç duyabileceğiniz kısayollar mevcuttur.

Shims 7-Zipper ile 7z sıkıştırma işlemini gerçekleştirmek için sıkıştırılacak klasörü, oluşturulacak 7z arşivinin ismini ve 7z arşivinin kaydedileceği klasörü belirlemeniz yeterli olmaktadır.

Shims 7-Zipper ile 7z arşivlerini açmak için ise 7z arşivinin bulunduğu konumu belirlemeniz ve içerisindeki dosyaları çıkartacağınız klasörü seçmeniz yeterlidir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7-Zip

    7-Zip, bilgisayarlarınız üzerinde yer alan dosyaları sıkıştırabileceğiniz ve sıkıştırılmış dosyaları açabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Easy 7-Zip

    Easy 7-Zip ile arşiv dosyaları yaratıp arşiv dosyalarını açabilirsiniz
  • 7-Zip SFX Maker

    7-Zip SFX Maker, 7-zip arşivinizdeki dosyaları kullanarak kendi kendini çıkarma işlemi yapabilen SFX dosyalarını oluşturmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir program.
  • UltimateZip

    UltimateZip, ZIP/ZIPX, RAR, ACE, LHA, 7-ZIP ve çok daha fazla sıkıştırılmış dosya uzantısını açabilen bir sıkıştırma programıdır.
  • WinRAR

    WinRAR İndir Windows: Sıkıştırılmış RAR, ZIP, 7-Zip, ISO uzantılarına sahip arşiv dosyaları açmak için kullanabileceğiniz popüler bir sıkıştırılmış dosya açma ve dosya sıkıştırma programıdır.
  • Shims Any File Protector

    Shims Any File Protector ile dosyalarınızı güvenli bir şekilde şifreleyebilirsiniz
  • Ezici (Dosya Sıkıştırıcı)

    Dosya sıkıştırma programıdır.
  • Bandizip

    Bandizip, dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma işlemlerini kolayca gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir programıdır.