Shogun's Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak farklı devletlere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir strateji oyunudur.

Orta çağdaki Japonya’yı yöneterek ayaklanmalara ve düşman saldırılarına karşı stratejik savaşlara katılacağınız Shogun's Empire, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara sunulan ücretsiz bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, kendi krallığınızı kurarak birliklerinizi güçlendirmek ve savaşa hazır hale gelmektir. Haritada stratejik bir konuma sahip olan bölgenizi geliştirmeli ve düşmanlarınızdan korumalısınız. Farklı savaşçılar yetiştirmeli ve çeşitli alanlarda üretim yaparak ekonomiyi canlı tutmalısınız. Ayrıca halkınızı tehlikelere karşı korumalı ve gücünüzü diğer ülkelere kanıtlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Aksiyon dolu bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kılıç, ok, balta, mızrak ve at kullanmasını bilen farklı birlik türleri yer almaktadır. Ayrıca ülkenizde çeşitli üretim alanlarında çalışacak farklı işçi türleri bulunmaktadır. Strateji savaşlarında başarılı olarak ganimet toplayabilir ve askeri gücünüzü daha da artırabilirsiniz.

Strateji oyunları arasında bulunan ve yarım milyondan fazla oyuncunun beğenisini toplayan Shogun's Empire, farklı bir deneyim edineceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Shogun's Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
170.5 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak farklı devletlere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir strateji oyunudur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Shogun's Empire, kendi krallığınızı kurarak farklı ülkelere karşı stratejik savaşlar yapabileceğiniz ve askeri birliklerinizi geliştirerek dünyaya hükmedebileceğiniz sürükleyici bir savaş oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve gerçekçi ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, orta çağ zamanlarındaki Japonya’yı yöneterek ayaklanmalara ve düşman saldırılarına karşı mücadele etmektir. Bağımsızlığınızı korumak ve ülkenizi yağmalamak isteyen dış kuvvetlere karşı savaşmak için çeşitli askeri birlikler oluşturmalısınız. Ayrıca ekonomik dengeyi sağlamak için farklı üretim alanlarında faaliyet göstermeli ve ticareti canlı tutmalısınız.

Oyunda kılıç, mızrak ve ok gibi farklı savaş aletlerini kullanabilen yüzlerce birlik yer almaktadır. Dilediğiniz askerleri eğiterek savaşa hazırlanabilir ve düşman birliklerini yenmek için yeni stratejiler geliştirebilirsiniz.

Ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren ve strateji oyunları arasında kendisine yer edinen Shogun's Empire, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen sıra dışı bir savaş oyunu olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Nova Empire

    Uzay savaşlarına katılacağız.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • European War 5: Empire

    Geçmişte yaşanmış büyük savaşlarda rol alarak dev bir orduyu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Empire: Origin

    Empire: Origin ile mobil platformda sürükleyici bir strateji oyunu oynayacaksınız.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Empire Warriors TD

    Mobil cihazınızda gerçek zamanlı savaşlara katılabilirsiniz..
  • Idle Farming Empire

    Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.