Shooting Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
366 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Shooting Showdown, gösterilen hedefleri farklı silahlarla vurarak ilerlediğiniz bir nişan alma ve ateş etme oyunu.

Shooting Showdown, Windows tablet ve bilgisayarınızda satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz nişan alma ve ateş etme oyunu. Birici şahıs kamera açısından oynanan vurdulu kırdılı oyunlardan keyif alıyorsanız oldukça hoşunuza gidecek bir yapım olduğunu düşünüyorum.

Orta seviye görsellerle bizleri karşılayan oyunda amacımız gösterilen hedefleri belirtilen süreyi aşmadan vurmak. Oyuna ilk girdiğimizde kısa süren bir alıştırma bölümüne geçiş yapıyoruz. Burada silahı nasıl kullanacağımız öğretiliyor ve birkaç atış yaptıktan sonra yüksek puanla kolaylıkla bitiriyoruz. Oyuna alışma aşamasını başarıyla geçtikten sonra asıl oyuna geçmiş oluyoruz. Tabanca haricinde farklı silahlarla daha zorlu hedefleri daha kısa sürede vurmamız isteniyor. Daha da kötüsü durağan hedefler yerine hareketli hedeflerle karşılaştığımızdan fazla mermi harcamamak adına tabiri yerinde ise nokta atışı yapmamız gerekiyor.

Deneyim kazandıkça farklı silahlar kullandığımız oyunda tek başımıza olup olmamak bize kalmış. Çoklu oyuncu desteği de sunulduğundan dilersek internete bağlanarak dünya genelinde insanlara karşı oynayabiliyoruz ki tekil moddan çok daha eğlenceli olduğunu söylemem gerek. Bu modda kasma, takılma yaşanmaması da oyunun en güzel yanlarından.

Nişan alma, ateş etme yeteneğinizi geliştirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Shooting Showndown, sizi uzun süre ekrana kilitleyecektir.

Erkan Calp

Shooting Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,216 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Shooting Showdown, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.

Android cihazlarınız üerinde oynayabileceğiniz bir nişan alma ve ateş etme oyunu olan Shooting Showdown ile arkadaşlarınızla, düşmanlarınızla veya dünya üzerinde yer alan herhangi bir oyuncuyla karşılıklı olarak yarışabilirsiniz. En iyi atışları yapabileceğinize ve rakiplerinizi tek tek alt edebileceğinize inanıyorsanız bu keyifli oyunu mutlaka denemelisiniz.

FPS türüne farklı bir soluk getiren Shooting Showdown'ı özellikle rakiplerinize karşı oynarken çok daha fazla hırslanacak ve Android cihazlarınızı elinizden bırakamayacaksınız.

Gerçekçi namlu, flaş, kurşun izleyiciler, ateş ve darbe sesleriyle kullanıcılara gerçekçi bir deneyim sunan oyun dünya üzerinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Sürekli olarak güncellenmekte olan Shooting Showdown, her güncellemeyle birlikte oyunculara yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Shooting Showdown Özellikleri:

  • Gerçekçi sanal kontroller sayesinde ne kadar iyi nişan alabildiğinizi test edin
  • GameCenter aracılığıyla bire bir çoklu oyuncu deneyimi
  • Tüm cihazlar için gelişmiş destek
  • Yokedilebilir hedefler ve gerçekçi fizik motoruyla zorlu karşılaşmalar
  • Yeteneklerinizi geliştirebilmeniz için pratik alanı
  • Sıralama tablosu ve başarımlar
  • Açtırılabilir silahlar ve yükseltmeler
Can Çevrim

Shooting Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME
41.2 MB DOSYA BOYUTU

Shooting Showdown, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPhone ve iPad üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir nişan alma ve ateş etme oyunu Shooting Showdown ile arkadaşlarınızla, düşmanlarınızla ve dünya üzerinde yer alan herhangi bir oyuncuyla karşılıklı atış yapabilirsiniz. En iyi olmak ve dünya sıralamasına girmek için rakiplerinizden çok daha hızlı ve dikkatli olmanız gereken bu oyunu çok seveceğinize eminim.

Gerçekçi animasyonlar, şarjörler, mermiler, hedefler ve sesler sayesinde oyunculara çok farklı bir FPS deneyimi sunan Shooting Showdown, dünya üzerinde milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanmaktadır.

Oyun içerisinde yer alan farklı silahlar ve silahlar için kullanabileceğiniz güçlendirme seçeneklerine kazandığınız oyun paraları yardımıyla sahip olabilirsiniz. Bu sayede çok daha iyi atışlar yaparak rakiplerinizi saf dışı bırakabilirsiniz.

Siz de kendi nişan alma ve atış yeteneklerinize güveniyorsanız ve karşınıza çıkan rakiplere kimin daha iyi olduğunu gösterebileceğinize inanıyorsanız, bu oyun tam size göre.

Shooting Showdown Özellikleri:

  • Gerçekçi sanal kontroller sayesinde ne kadar iyi nişan alabildiğinizi test edin
  • GameCenter aracılığıyla bire bir çoklu oyuncu deneyimi
  • Tüm cihazlar için gelişmiş destek
  • Yokedilebilir hedefler ve gerçekçi fizik motoruyla zorlu karşılaşmalar
  • Yeteneklerinizi geliştirebilmeniz için pratik alanı
  • Sıralama tablosu ve başarımlar
  • Açtırılabilir silahlar ve yükseltmeler
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hunt: Showdown – Reap What You Sow

    Hunt: Showdown – Reap What You Sow genişlemesi oyuna yeni bir karakter ve iki farklı silah getiriyor.
  • Hunt: Showdown

    Crytek tarafından geliştirilen FPS türündeki korku oyunu Hunt: Showdown, online eşli oyun ile PvP'yi birleştiriyor
  • DiRT Showdown

    DiRT Showdown bilgisayarlarınızda oynayabileceğinz bir yarış oyunudur
  • Bug Shooting

    Bug Shooting ile ekranınızdaki görüntüleri resim olarak kaydedebilirsiniz
  • X-Mas: Santa''s Rein 1.0

    X-Mas: Santa's Rein, sizi saatlerce donmuş tutacak kış temalı bir shooting oyunu.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.