ShotX

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
0.83 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki pencerelerin ekran görüntülerini yakalamak ve kaydetmek için ücretsiz bir program.

ShotX programı, hem ücretsiz hem de açık kaynak kodlu olarak üretilmiş bir ekran görüntüsü yakalama programı. Oldukça küçük bir boyuta sahip olan program, bilgisayarınızın ekranında o an aktif olan pencerelerde yer alan bilgileri yakalayabiliyor ve ekran görüntüsünü kaydediyor.

Elbette onlarca farklı ekran görüntüsü yakalama programı var fakat ShotX özellikle çok basit yapısı ve hızlı ekran görüntüsü alma özelliği ile öne çıkıyor. Deneyimli olmayan kullanıcılar bile programı açtıklarında ne yapmaları gerektiğini kolayca bulacaklardır.

Yakaladığınız ekran görüntüsünü daha sonra döndürebilir, bastırabilir ve bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Kayıt formatı olarak tüm bilindik resim formatlarını desteklemesi sayesinde seçenekleriniz oldukça fazla.

Tüm bir ekranın görüntüsünü almak yerine sadece belirlediğiniz pencereleri de alabiliyorsunuz. Böylece resmi kırpmakla da uğraşmanıza pek gerek kalmıyor. Kısayol butonları sayesinde ekran görüntüsü almak için programın ana ekranını açmanız da gerekmiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.