Shuffle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
435 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.

Shuffle, online oynanan kelime oyunlarından sıkıldı ve de tek başınıza İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz alternatif bir oyun arıyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım.

Genellikle bulma oyunlarıyla karşımıza çıkan Magma Mobile imzasını taşıyan Shuffle sadece tek başınıza oynayabileceğiniz bir kelime oyunu. Windows tablet ve bilgisayarınızda yabancı kelime bilginizi ölçebileceğiniz en iyi oyunlardan biri olduğunu düşündüğüm Shuffle, mücadele ve zamana karşı olmak üzere iki farklı modda oynama deneyimi yaşatıyor. Mücadele modunda kolay, orta ve zor seviyelerinden birini seçerek başlıyorsunuz. Amacınız karışık harflerden oluşan kelimeleri doğru sıraya getirmek ve 5 kelimeyi de bulup sonraki bölüme geçmek. Bir nevi puan kazanma modu da diyebiliriz. Diğer seçeneğiniz zamana karşı modunda ise verilen süre içerisinde olabildiğince fazla kelime bulmanız isteniyor. Belirtilen sürede bulduğunuz kelime sayısına kadar toplam puanınız belirleniyor. Eğer İngilizce kelime bilgim mükemmel diyorsanız doğrudan süre sınırlı modda başlamanızı öneririm.

Shuffle’ı benzerleriyle karşılaştırdığımızda birçok eksi yanı var. Sadece tek başınıza oynamak durumundasınız ve kelime seçenekleri arasında Türkçe yok. (Onlarca yabancı dil arasında Türkçenin olmayışı düşündürücü) Bu iki önemli eksiklik sonraki güncellemelerle kapatılmayacaktır. Ancak İngilizce başta olmak üzere yabancı kelime bilginizi ölçebileceğiniz, geliştirebileceğiniz internet bağlantısına ihtyiaç duymadan oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Shuffle - platformu da dikkate aldığımızda - iyi bir seçim.

Erkan Calp

Shuffle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Shuffle, Android cihazınızda yabancı kelime bilginizi test etmek amacıyla oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.

Shuffle, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen kelime oyunları arasında. Magma Mobile imzasını taşımasıyla öne çıkan oyunda karışık dizilmiş harfleri doğru sıraya koyup kelimeleri bulmamız gerekiyor.

Android cihazlarda gerek tek başımıza, gerek arkadaşlarımızla, gerekse de online olarak oynayabildiğimiz çok sayıda kelime bulma oyunu var lakin hepsi aynı formatta olduğundan bir süre sonra sıkabiliyor ve alternatiflere yönelmek durumunda kalabiliyoruz. Shuffle oyununda harflerle dolu bir tabloda kelime bulmakla uğraşmıyor, hali hazırda var olan kelimeyle biraz oynuyoruz. Biraz daha açmam gerekirse; Oyunda toplam 5 kelime bulmamız isteniyor. Kelimelerin harfleri karışık şekilde veriliyor. Harflerin yeriyle tek tek oynayarak kelimeyi ortaya çıkarıyoruz. Oyunun zorluğu ise İngilizce kelime haznenize göre değişiyor diyebilirim. Yabancı kelime bilginize göre kolay, orta ve zorda oynamayı seçebiliyorsunuz. Bu noktada oyunun bir eksi yanından bahsetmek istiyorum. Kelimeleri oluşturan harfler renklerle belirtilmiş. Harfi kelimenin doğru yerine iliştirdiğimizde o harf mavi renge bürünüyor. Yanlış yaptığımızda puan kaybı yaşamadığımızdan harfleri deneme yanılma yoluyla da koyup bölümü atlayabiliyoruz.

Oyunda puan ve zaman üzerine kurulu iki mod bulunmakta. Başlangıçta bunlardan birini seçmemiz isteniyor. Sonrasında zorluk düzeyini seçip kelimeleri bulmaya başlıyoruz. Kelimeler hangi modu ve zorluk seviyesini seçersek seçelim çok basitten zora doğru giden bir düzen mevcut. Yani en kolayda da oynasanız bir süre sonra kelimeleri tek seferde bulmanız zorlaşıyor.

Erkan Calp

Shuffle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
36.9 MB DOSYA BOYUTU

Shuffle, iPhone ve iPad'inizde tek başınıza oynayabileceğiniz İngilizce kelime oyunları arasında.

Shuffle, iPhone ve iPad cihazlarınızda yabancı kelime bilginizi test etmek amacıyla oynayabileceğiniz en güzel kelime bulma oyunlarından biri. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunda karıştırılmış harfleri doğru sıraya koyarak ilerliyor ve farklı oyun modlarında kendinizi sınayabiliyorsunuz.

Çevrimiçi oynanabilen kelime bulma oyunlarından sıkıldıysanız, tek başınıza oynayabileceğiniz bir kelime oyunu arıyorsanız Magma Mobile’ın Shuffle oyununu denemenizi öneririm. İngilizce dahil pek çok yabancı dilde kelimeyi destekleyen oyunda her bölümde 5 kelime bulmamız isteniyor. Kelimeler bir tablonun içerisinde gizli değil; açık şekilde karşımıza çıkarılıyor ancak harflerin yerleriyle oynanmış şekilde görüyoruz. Bu noktadan sonra amacımız ikiye bölünüyor. Eğer challenge modunda oynamayı seçtiyseniz kafanız rahat bir şekilde kelimeleri bulmaya odaklanıyor ve doğru bildiğiniz her kelime için puan alıyor; hepsini bildiğinizde de sonraki bölüme geçiyorsunuz. Şayet süre sınırlı modda oynarsanız harfleri olabildiğince kısa sürede doğru sıraya koyup kelimeyi ortaya çıkarmanız isteniyor. Her iki modda da zorluk düzeyini dilediğinizce ayarlayabiliyorsunuz.

Türkçe hariç her dilde oynayabildiğiniz kelime oyununda zorlandığınız durumlarda kullanabildiğiniz jokerleriniz mevcut. Bizi doğrudan sonraki bölüme geçirten veya kelimeleri bulmamızı hızlrnadıran yardımcılarınız sınırlı sayıda olmakla birlikte ilerleyerek topladığınız altınlarla sayılarını artırmanız mümkün.

Erkan Calp

Shuffle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Shuffle, İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biri.

Shuffle, yabancı kelime dağarcığınızı geliştirmek amacıyla boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biri. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz ufak boyutlu yabancı kelime bulma oyununda hem mücade modunda farklı zorluk seviyelerinde oynama, hem de zamana karşı verilen süre içerisinde kelime bulma heyecanını yaşama şansına sahipsiniz.

Magma Mobile tarafından geliştirilen kelime oyunu online olarak dünya genelinde kelime avcılarıyla karşılaşma imkanı sunmasa da oldukça eğlenceli diyebilirim. Başta İngilizce olmak üzere yabancı kelime bilginizi test etmek, dağarcığınızı genişletmek için oynayabileceğiniz en iyi kelime oyunlarından biri.

Shuffle, zamana karşı ve müdadele olmak üzere iki farklı mod sunuyor. Zamana karşı modunda tahmin edeceğiniz üzere verilen süre içerisinde bulabildiğiniz kadar kelime bulmaya çalışıyorsunuz. Süre sonunda bulduğunuz kelime kadar puan topluyorsunuz. Mücadele modunda ise bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Her bölümde toplam 5 kelime bulmanız gerekiyor. Kelimelerin zorluğu oyunun başlangıcındaki seçiminize göre değişiyor. Kolay, orta ve zor olmak üzere üç seçim şansınız var.

Shuffle, Türkçe kelime bulma oyunu arıyorsanız hayal kırıklığı yaşayacağınız bir oyun. Çünkü menüler Türkçe olmasına karşın kelime seçme ekranında onlarca yabancı dil arasında ne yazık ki Türkçe yer almıyor. İlerleyen güncellemelerle de ekleneceğini düşünmüyorum açıkçası. Eğer yabancı kelime bilginizi ölçebileceğiniz bir oyun arıyorsanız isabetli bir seçim diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shuffle Party

    Shuffle Party, diskle oynanan farklı bir bowling oyunu ve Xbox Live desteğiyle geliyor.
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • Ruzzle

    Ruzzle, Facebook ve Twitter arkadaşlarınıza veyahut dünya genelinde oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz, Türkçe kelime oyunu.