Siberalem

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,977 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Siberalem mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır.

Siberalem kullanıcılara yeni arkadaşlıklar kurma ve eğlenceli bir şekilde sohbet edebilme imkanı tanıyan bir mobil arkadaşlık uygulaması. Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Siberalem apk indir ile dünyanın çeşitli noktalarından arkadaşlar edinebilir, onlarla sohbet edebilir ve yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinme uygulaması olarak adından söz ettiren Siberalem apk yükle, basit bir kullanım ile kullanıcı kitlesini artırmaya devam ediyor.  Arkadaşlık kurma aracı olarak alanında üst seviyelere tırmanan Siberalem apk, hem akıllı telefon hem de tabletler de kullanılabiliyor.

Siberalem Apk Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Android ve iOS sürümler,
  • Arkadaş edinme,
  • Sohbet etme,
  • Kullanıcı profilleri,

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sohbet ve arkadaşlık kurma aracı olan Siberalem'e her gün yüzlerce yeni üye katılıyor. Uygulamayı indirip kayıt olduktan sonra kendi profilinizi yaratabiliyorsunuz, fotoğrafınızı profilinize yerleştirerek aradığınız arkadaşlık kriterlerini belirliyorsunuz. Sonrasında ise diğer Siberalem kullanıcıların profillerini gezebiliyorsunuz.

Siberalem uygulaması profilinizle ilgilenen kullanıcıları gösterebiliyor. Bu sayede arkadaşlık başlatmak için kolay bir süreç izleniyor. Günümüzde teknoloji ilerledikçe ve mobil cihazlar geliştikçe sosyalleşmeye daha az vakit ayırabiliyoruz. Yine de teknoloji beraberinde belli avantajlar da getirebiliyor. Bu avantajlardan biri olan Siberalem dışarı çıkmaya vakit ayırmasanız bile mobil cihazlarınızı kullanarak sosyalleşmenize imkan tanıyor. Siberalem kullanarak farklı profiilere göz atabilir, chat yapabilir ve güvenli bir şekilde sosyalleşebilirsiniz.

Siberalem Apk İndir

Türkçe dil desteği ile akıllı telefon ve tabletlerde kullanılan Siberalem apk indir ile yeni insanlar tanıyabilir, onlarla chat yaparak sohbet edebilir ve profillerine göz atabilirsiniz. Başarılı bir şekilde sosyalleşme fırsatı veren Siberalem apk yükle güvenilir yapısı ile hem Google Play hem de App Store üzerinde yükselmeye devam ediyor.

 

Can Erdil Şentürk

Siberalem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
815 TOPLAM İNDİRME
13.9 MB DOSYA BOYUTU

Siberalem mobil cihazlarınız üzerinden yeni arkadaşlar bulmanızı mümkün kılan bir uygulamadır

Siberalem mobil cihazlarınız üzerinden sosyalleşmenizi ve yeni insanlarla eğlenceli sohbetler etmenizi mümkün kılan bir mobil arkadaşlık uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir servis olan Siberalem'de yeni arkadaşlar arayabilir ve kendi profilinizin başkaları tarafından görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Günümüzde mobil cihazlar ve teknoloji ilerledikçe dışarıda sosyalleşmek için daha az zaman ayırabiliyoruz. Fakat bu açığı yine teknolojiyi kullanarak kapatabiliriz. İşte Siberalem bu amaçla kullanabileceğiniz bir uygulama.

Siberalem'i kullanmaya kendimize bir hesap açarak başlıyoruz. Hesabımızı açtıktansonra profilimizi oluşturuyoruz. Bir fotoğraf seçerek yükledikten sonra kişisel bilgilerimizi giriyoruz. Sonrasında aradığımız arkadaşlık kriterlerini belirliyoruz. Bundan sonra yeni arkadaşlara göz atabiliyoruz. Benzer şekilde diğer kullanıcılar da bizim profilimizi ziyaret edebiliyor. Böylece yeni arkadaşlıklar kurabiliyor ve chat yapmaya başlayabiliyoruz.

Her gün yeni üyeler kazanan Siberalem uygulaması mobil cihazlarınızı kullanarak sosyalleşmeniz için güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır