Silly Sausage in Meat Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Silly Sausage in Meat Land mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Silly Sausage in Meat Land ilginç bir kahramana ve yüksek eğlence sunan bir oyun yapısına sahip olan bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Silly Sausage in Meat Land'da ana kahramanımız şapşal bir köpek. Köpeğimiz hiç öyle görünmese de aslında bir süper kahraman, süper yeteneğinin ise oldukça özel olduğunu belirtmekte fayda var. Normalde bir süper kahramandan gözlerinden lazer fırlatmasını, parmak işaretiyle şimşekler çaktırmasını beklersiniz. Şapşal köpeğimiz ise kendi poposunu koklayıp yalayabiliyor. Bunu gerçekleştirebilmesini sağlayan süper yeteneği ise dilediği kadar uzayabilmesi. Sosis şeklindeki kahramanımızın ne kadar şapşal olduğundan bahsetmiştik değil mi? Bize inanmadıysanız kahramanımızın bu fotoğrafı ne kadar şapşal olduğu hakkında size fikir verebilir:

Oyunda şapşal sosis-köpek kahramanımız et diyarına yolculuk ederek rüyalarındaki macerayı yaşamaya çalışıyor. Fakat önünde küçük ve keskin engeller bulunmakta. Bu bıçaklarla donatılmış dönen toplar kahramanımızın değerli eşyalara ulaşmasını zorlaştırıyor. Bu engelleri aşmak için ise kahramanımızın vücudunu esnetmesini ve farklı yollar izlemesini sağlıyoruz ve bölümleri geçmeye çalışıyoruz.

Silly Sausage in Meat Land'ın oynanışı Nokia 3310 gibi telefonlarda oynadığımız klasik Snake oyunu ile platform oyunu klasiği Mario'nun karşımı olarak tanımlanabilir. Kahramanımız SNake'teki yılan gibi uzarken Mario'daki borulara benzer boruların içerisinden geçip farklı noktalardan dışarı çıkabiliyor. Bölümleri geçmek için kahramanımızın esneme yeteneğini kullanırken boruların sunduğu geçitlerden faydalanmamız gerekiyor.

Sıkıldınız mı? Silly Sausage in Meat Land'da makara ve eğlence sizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Silly Sausage in Meat Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
39.9 MB DOSYA BOYUTU

Silly Sausage in Meat Land eğlenceli bir mobil platform oyunudur

Silly Sausage in Meat Land oyunculara komik ve bir o kadar da eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatan bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretisz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Silly Sausage in Meat Land temel olarak Nokia 3310'ların efsane oyunu Snake ile platform oyunlarının babası Mario'nun bir karışımı olarak nitelendirilebilir. Oyunda Et Diyarı'na yolculuk ederek rüyalarının peşinde koşan sosis görünümlü şapşal bir köpek ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Hiç de bir süper kahraman gibi görünmeyen köpeğimiz aslında sıradışı bir süper yeteneğe sahip. Uçan, kaçan, gözünden başından lazerler fırlatan ve duvarları tırmalayan süper kahramanlar artık biraz sıkıcı olmaya başlamıştı zaten. Kahramanımızın süper yeteneği ise kendi poposunu koklayıp yalayabiliyor olması. Ona bu yeteneği kazandıran şey ise elastik vücudu ve dilediği kadar uzayabilme kabiliyeti. Bu süper yeteneğe bir de şapşallık faktörü eklenince kahramanımızın karşısında durabilecek hiç bir güç kalmıyor. Kahramanımızın ne kadar yıkıcı bir güce sahip olduğuna inanmadınız mı? İşte size bu yıkıcı güçten bir kesit:

Silly Sausage in Meat Land'da sayısız tehlike ve engelle karşılaşıyoruz. Bölümleri tamamlamak için dönen bıçaklara takılmadan değerli eşyaları toplamamız ve bölüm sonuna erişmemiz gerekiyor. Bu iş için uzama yeteneğimizin yanısıra etraftaki borulardan yararlanıyoruz. Borulara girdiğimizde tıpkı Mario'daki gibi farklı noktalardan çıkabiliyoruz. Bu sayede dönen bıçakları atlatabiliyoruz.

Silly Sausage in Meat Land'da kahramanımızı yönlendirmek için parmağınızı ekranda sürüklemeniz yeterli. Bolca mizahi öğe ve eğlence içeren Silly Sausage in Meat Land sıkıntıya etkili bir çözüm olmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Silly Sausage: Doggy Dessert

    Silly Sausage: Doggy Dessert mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Silly Bird

    Silly Bird, Flappy Bird yayından kalkmadan önce Android cihazlarınıza yüklemediyseniz, alternatif olarak oynayabileceğiniz en iyi ve eğlenceli oyunlardan biridir.
  • FlashBall in Sugar Land

    FlashBall in Sugar Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sausage Slide

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Sausage Legend

    Sausage Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Pa Pa Land: Head Escape

    Eşsiz deneyim sunan bir arcade oyunu