SilverNote

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME
3.88 MB DOSYA BOYUTU

SilverNote, bilgisayarınız üzerinde notlarınızı kaydetmeniz için kullanabileceğiniz kullanışlı bir not alma yazılımıdır.

SilverNote, bilgisayar kullanıcılarının farklı kategoriler altında kolayca not alabilmeleri için tasarlanmış olan gelişmiş bir not alma programıdır.

Farklı başlıklarda not defterleri oluşturabileceğiniz program yardımıyla, her not defteri içerisine istediğiniz notları yazabilir ve istediğiniz zaman bu notları tekrar görüntüleyebilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan ve genel hatlarıyla Microsoft Word üzerinde kullanılan metin editörünü andıran SilverNote, MS Word üzerinde yer alan tüm metin işleme özelliklerine sahiptir.

Ayrıca program içerisinde entegre olarak yer alan çizim aracı sayesinde kullanıcılar notlarına istedikleri çizimleri iliştirebilirler ve daha sonra notları üzerinde yer alan çizimleri tekrar tekrar düzenleyebilirler.

Yapışkan not ekleme, resim ekleme, dosya ekleme, ekran görüntüsü alma gibi birçok özelliği içerisinde barındıran program klavye kısayol tuşlarını da desteklemektedir. Bu sayede yeni bir not almaya başlamadan önce tek yapmanız gereken belirlemiş olduğunuz klavye kısayol tuşunu kullanmaktır.

Tüm bunların dışında yazdığınız notların veya metinlerin kaç kelime ve karakter uzunluğunda olduğunu merak ediyorsanız, yine program içerisinde yer alan kelime sayma aracı yardımıyla merakınızı giderebilirsiniz.

Gelişmiş ve çeşitli özellikleri nedeniyle bir not alma yazılımından çok daha fazlasını kullanıcılara sunan SilverNote'u tüm kullanıcılarımıza tavsiye ediyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rapla

    Rapla ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir ajanda ve etkinlik planlama programıdır.
  • Digital Planner

    Digital Planner uygulaması ile bilgisayarınızda planlama ve ajanda işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Task Coach

    Task Coach, yapmanız gereken işleri not alıp takibini yapabileceğiniz ücretsiz bir kişisel planlama uygulamasıdır.
  • TeknoAsistan Ajanda Telefon Rehberi 2.0

    Ajanda Telefon Rehberi
  • Teknoasistan SMS Ajanda Telefon Rehberi

    SMS Ajanda telefon Rehberi Ücretsiz
  • Ertemsoft Ajanda 4.0.1b

    kişisel bilgilerinizi organize edebileceğiniz ajanda programı
  • Professional Ajanda

    Mükemmel bir ajanda ve hava durumu bildiri programı. Program özellikleri ile bir ajanda dan istenenden fazlasını vermekte...
  • TekSoft Ajanda

    Teksoft ajanda kullanışlı bir randevu-telefon rehberi-günlük-adres etiket yazılımıdır.