SimGun2 Custom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
503 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınız için bulabileceğiniz en çeşitli ve detaylı silah simülatörlerinden biri olan SimGun2 Japonlar tarafından hazırlandı.

Silahlara düşkün müsünüz? Silah sahibi olmamanızı dilemekle birlikte, bu ölümcül ürünlere karşı gizli bir merakınız varsa SimGun2 Custom size sanal da olsa hayal bile edemeyeceğiniz kadar çok silahı test etmenizi sağlıyor.

Bu oyunda sadece 86 farklı silah yok. Galeride barındırdığınız bu ürünleri yakından inceleme şansınız da var. Şarjör değişimi, silahların atış sırasında geri tepmesi, ateşleme anında hareket eden kısımlar ve kullanılabilen mermi tiplerine kadar her türlü detay mevcut. Buna ek olarak silahlara modifikasyonlar uygulamak ve görüntüsünü kişiselleştirmek mümkün.

Silahları yakından incelemeden sonra sıra kullanıma geliyor. Dilediğiniz silahı alıp atış poligonunda kullanma şansınız var. Burada binaların pencerelerinden çıkan hedefleri birer birer vurup gerçeğe yakın silah tepkimeleri ölçümlemeniz mümkün. 

Alper Çetiner

SimGun2 Custom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınız için bulabileceğiniz en çeşitli ve detaylı silah simülatörlerinden biri olan SimGun2 Japonlar tarafından hazırlandı.

Silahları sever misiniz? Umarım silahınıza olan sevgiyi sokaktaki insanlarla paylaşmıyorsunuzdur. Yine de bu ölüm makinelerine ciddi bir ilgi ve merak gösteriyorsanız SimGun2 devasa bir sanal silah galerisini mobil cihazınıza sunuyor.

Tam 86 tane farklı silah çeşidinin hepsi detaylarıyla incelenebiliyor. Yapabileceklerinizin arasında şarjör değiştirme, geri tepme ölçümlemesi, ateşleme esnasında hareket eden kısımları gözlemleme imkanınız var. Bununla kalmayan bu simülasyon oyunu size kullanabileceğiniz alternatif mermileri gösteriyor ve silahlara modifikasyon ve kişiselleştirme imkanları tanıyor.

Silahlara detaylarıyla birlikte göz attıktan sonra sıra deneme faslına geçiyor. Oyunda her silahı kullanabileceğiniz bir atış poligonu mevcut. Bu poligondaki pencerelerden çıkan hedefleri vurmanız gerekiyor. Silahlar arasındaki fark oldukça gerçekçi.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iGun Pro 2 APK

    iGun Pro 2 APK, mobildeki en gerçekçi silah oyunudur. Silah çeşitliliğiyle dikkat çeken iGun Pro 2 Android için ücretsiz indirilebiliyor.
  • Silah Oyunları APK

    Silah Oyunları APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir atış poligonu simülatörüdür. İnternetsiz silah oyunları arayanlara tavsiyedir.
  • Custom Club Online Racing 3D APK

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Custom Club Online Racing 3D APK'da, gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşayın ve araçlarınızı özelleştirin.
  • Ultimate Custom Night (FNAF 7) APK

    Ultimate Custom Night, mobildeki en iyi korku oyunları arasından olan FNAF serisinin yedincisi.
  • Ultimate Weapon Simulator

    Ultimate Weapon Simulator, bir çok farklı ve popüler silah türünü yakından görme ve deneme fırsatı bulabileceğiniz ücretsiz bir Android silah simülatörü.
  • eWeapons

    eWeapons, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir silah simülasyonu oyunudur.
  • Idle Arms Dealer Tycoon

    Silah imparatoru olmaya çalışacağız.
  • Shop Titans

    Onlarca farklı silah ve zırh üretebileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.