Simple Chat Client

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,865 TOPLAM İNDİRME
21.31 MB DOSYA BOYUTU

IRC sohbetlerini gerçekleştirebilmek için kullanabileceğiniz bu program hem ücretsiz hem açık kaynak kodlu.

Son dönemlerde internetten sohbet için VOIP programları popüler hale gelmiş olsa da hala hatırı sayılır bir kitle tarafından IRC de sohbet amaçlı olarak kullanılıyor. Her ne kadar eski günlerdeki bilinirliğinden eser kalmamış olsa da program üreticileri daha iyi bir IRC deneyimi sunabilmek için Simple Chat Client gibi programları hazırlamaya da devam ediyorlar.

Onet IRC için hazırlanmış olan bu program hem hafif yapısı hem de internet tarayıcısına yahut Java’ya ihtiyaç duymadan kullanılabilecek bir IRC programı olarak karşımıza çıkıyor. Windows dışı sistemlerde de çalışan uygulama elbette ki çalışırken aktif bir internet bağlantısına da ihtiyaç duyuyor. Web kamerası desteği ise özellikle görüntülü sohbet gerçekleştirmek isteyenlerin hoşuna gidecektir.

Açık kaynak kodlu ve ücretsiz olan program içerisinde herhangi bir yavaşlatıcı script veya fazlalık barındırmadığı için en hızlı çalışanlardan birisi haline geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chat Blocker

    ChatBlocker, chat yapmakla zaman öldüren çocuklarınızın veya çalışanlarınızın internette chat programları ile konuşmalarını engellemek veya bu konuşma metinlerini görerek kimler ile ne konuştuklarını öğrenmenize yardımcı olacak g
  • Loveline Video Personals 4.1

    Video messenger chat 4.1
  • Chat-e

    Gezdiğiniz Sitelerdeki Diğer Ziyaretçilerle Sohbet Etmek İster miydiniz?
  • Secret Room 1.0

    Bu program yerel ağda Chat yapmak için kullanılır.
  • ICQ

    Alıştığımız, güvenilir chat programı ICQ'nun son versiyonu olan ICQ 8 ile artık chat yapmak çok daha keyifli.
  • miniCHAT

    İster chat odalarında birçok kişiyle tanışıp yeni arkadaşlar edinebilir, yada dostlarınızla rahatsız edilmeden özgürce cgörüntülü sesli chat yapabilirsiniz.
  • Loudtalks

    Loudtalks, başarılı ve mobile uyumlu bir sesli mesajlaşma, bas konuş programıdır.
  • Franz

    Franz uygulamasıyla tüm mesajlaşma uygulamalarınızı tek bir noktadan kontrol edebilirsiniz.