Simple Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Simple Knights, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Simple Knights, rol yapma tarzında sürükleyici ve keyifli bir mobil oyundur.

Klasik nokta grafik tipinin modern zamana 3D blok grafik şekline uyarlanmasıyla yeniden doğduğu grafiklere sahip olan Simple Knights hikaye tabanlı bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dinamik kamera açılarıyla da görsellikten ödün vermeyen oyunun hikayesi de oldukça ilgi çekici.

‘Nehmo’ adında bir savaşçı savaş zamanı paralı askerlerini toplar. Ancak Şeytan ve yardakçılarının işgali sonucu savaş bölünür. Savaşan tüm cepheler ve askerler şeytana karşı birleşir ve birlikte hareket ederler. Kıyasıya bir savaşa gireceğiniz oyunda karakterlerinizi aynı anda yönlendirebilir ve avantaj sağlayabilirsiniz. Ayrıca oyunda ilerledikçe karşınıza çıkan hazineleri toplayıp karakterlerinizi güçlendirebilirsiniz. Heyecan dolu Simple Knights mobil oyununu Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Simple Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
224 MB DOSYA BOYUTU

Simple Knights iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve aksiyon sevenlere hitap eden bir rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Simple Knights, savaş unsurları barındıran macera dolu bir rol yapma oyunudur.

Hikayeye bağlı ilerlenen oyun, Nehmo adlı bir savaşçının ordusunu kurması ve askerlerini donatmasıyla başlarken, Şeytan’ın ve askerlerinin istilası sonucu savaş yarıda kalır. Ancak yeni bir savaş doğar. Bu kez savaşan taraflar birleşir ve Şeytan’ın ordusuna karşı tek vücut olur. Düşman cephesine sızıp ortalığı karıştırabileceğiniz bu heyecan fırtınasına klasik bir grafik sisteminin uyarlaması eşlik edecek. Klasik nokta grafiklerin 3D blok grafikler olarak modernize edildiği oyunda basit kontrol sistemiyle de askerlerinizi rahatça yönetebileceksiniz. Maceranız sırasınca topladığınız envanterlerle de askerlerinizi güçlendirebilirsiniz. Aksiyon ve strateji kokan mobil oyun Simple Knights AppStore’da siz oyuncuları bekliyor.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RPS Knights

    RPS Knights, Android platformunda retro görsellere sahip rpg strateji oyunu.
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • Kritika: The White Knights

    Kritika: The White Knights, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz adrenalin dolu bir RPG oyunu.
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Seven Knights

    Seven Knights, yaratıklarla savaştığınız ücretsiz ve Türkçe rol yapma oyunu.
  • Blood Knights

    Blood Knights mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur.
  • Iron Knights

    Iron Knights zengin bir içeriği oyunculara sunuyor
  • Knights Chronicle

    Netmarble'ın yeni üç boyutlu (3D) mobil rpg oyunu