Simple Safe Storage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
3.55 MB DOSYA BOYUTU

Simple Safe Storage, önemli dosyalarınızı otomatik olarak yedekleyebileceğiniz ücretsiz bir yedekleme programıdır.

Simple Safe Storage, kullanıcıların kendileri için önem arz eden dosyalarını yedekleyebilmeleri için geliştirilen ücretsiz bir dosya yedekleme programıdır.

Program yardımıyla sahip olduğunuz SFTP sunucuları üzerine dosyalarınızı ücretsiz ve güvenli bir şekilde yedekleyebileceğiniz gibi ayrıca kullanıcılara sunulan ücretli depolama alanı paketlerinden ihtiyacınız olanını satın alarak da dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz.

Kullanıcı arayüzü gayet sade ve şık olan program sürükle bırak yöntemini desteklemektedir. Bu sayede gerekli FTP sunucusu ayarlarını yaptıktan sonra dosyalarınızı yedeklemek için tek yapmanız gereken şey; yedeklemek istediğiniz dosyalarınızı program penceresi üzerine sürükleyerek bırakmaktır.

Yedekleme işlemlerini program içerisinde yer alan zamanlama aracı yardımıyla istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Belirli zaman aralıklarından otomatik olarak yedek almanıza olanak sağlayan zamanlama aracı gerçekten çok kullanışlıdır.

Sizin için önemli olan dosyaları, kendi SFTP sunucularınız üzerine elle veya belirli zaman aralıklarında otomatik olarak yedekleyebileceğiniz ücretsiz bir program olan Simple Safe Storage'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simple Data Backup

    Simple Data Backup, ücretsiz, hızlı ve basit bir yedekleme programıdır.
  • Simple Backup Tool

    Ücretsiz ve kolay kullanım gibi avantajları bulunan bu program ile klasörlerinizi otomatik olarak yedekleyebilirsiniz.
  • USB Disk Storage Format Tool

    USB Disk Storage Format Tool ile USB diskinizdeki sorunları çözebilirsiniz.
  • Password Storage

    Password Storage, kullanıcıların farklı hesapları için kullandıkları şifreleri saklayabilecekleri ücretsiz bir şifre depolama programıdır.
  • Easy Password Storage

    Windows için Easy Password Storage programı, parolalarınızı hem güvenli hem de sadece sizin için kolay erişilebilir şekilde saklamanızı sağlayan bir araçtır.
  • Storage Hustle

    Depo ihalelerine katılabildiğiniz Storage Hustle'da, gizemli depoları en iyi fiyatı vererek satın alın ve içerisindeki eşyaları satarak para kazanın.
  • HP USB Disk Storage Format Tool

    HP USB Disk Storage Format Tool, bilgisayarınıza takılı olan USB belleklerinizi formatlamanızı ve başlangıç diskleri oluşturmanızı sağlayan son derece yararlı ve ücretsiz bir program.
  • USB Safe

    USB Safe ile USB belleğinizi şifreleyerek kilitleyebilirsiniz