Simpo PDF to Word

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,919 TOPLAM İNDİRME
4.23 MB DOSYA BOYUTU

Simpo PDF to Word ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına dönüştürebilirsiniz

Simpo PDF to Word kullanıcılara PDF dosyalarını Word dosyalarına dönüştürme konusunda yardımcı oloan bir PDF dönüştürme programıdır.

Simpo PDF to Word bize PDF dosyalarını .doc veya .txt uzantılı olarak bilgisayarımıza kaydetme imkanı tanıyor. Bu sayede bu dosyalar üzerinde değişiklikler yapabiliyoruz.

Simpo PDF to Word basit bir şekilde kullanılabilen temiz bir arayüze sahiptir. Programın arayüzünde ihtiyacınız olan özelliklere kolayca erişebilmektesiniz. Dönüştüreceğiniz PDF dosyalarını program içerisindeki dosya gezgini aracılığıyla seçerek dönüştürme sırasına ekleyebiliyorsunuz. Bu listede PDF dosyalarının adı, boyutu, sayfa sayısı ve durumları görüntülenebilmekte. Bu adımdan sonra Simpo PDF to Word ile PDF dönüştürme işlemini başlatmak için dönüştürülen dosyaların kaydedileceği hedef klasörü ve dosya formatını belirlemeniz yeterlidir.

Çok yüksek kaynak kullanımına sahip olmayan program PDF dönüştürme işlemlerini hızlı bir şekilde sonlandırabiliyor. Programın güzel bir yönü size toplu dönüştürme imkanı sunması. Bu özellik sayesinde dönüştürülecek PDF dosyalarınızı seçip hepsini tek tıklama ile dönüştürme işlemini gerçekleştirebilir, zamandan kazanarak verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GIRDAC PDF to Word Converter

    GIRDAC PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına çevirebilirsiniz
  • Weeny Free PDF to Word Converter

    Weeny Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına dönüştürebilirisiniz.
  • Free PDF to Word Converter

    Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı DOC veya RTF dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • Simpo PDF Password Remover

    Simpo PDF Password Remover, PDF dosyalarının şifrelerini kaldırmak için kullanacağınız bir programdır.
  • Free Word to PDF

    Free Word to PDF, bilgisayar kullanıcılarının Word metin dosyalarını PDF formatına dönüştürebilecekleri ücretsiz bir programdır.
  • Convert PDF to Word

    Convert PDF to Word programı, PDF dosyalarınızı Microsoft Word (.doc) ya da Rtf (.rtf) belgesine kalite kaybı olmadan dönüştürür.
  • WPS PDF to Word Converter

    WPS PDF to Word Converter, Windows tabanlı bilgisayarınız üzerinden kullanabileceğiniz PDF'ten Word'e çevirme programıdır.
  • iSkysoft PDF to Word Converter

    iSkysoft PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı dönüştürebilirsiniz